Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde Suat öldü mü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde Suat öldü mü Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 23:01

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Suat’ın başına gelenler Çoban Ailesi’ni oldukça sarstı. Hem Çoban Ailesi, hem de ekip yine zor zamanlardan geçirmeye başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan yeni sezon ilk bölümüyle izleyicilerine yine unutulmaz bir gece yaşattı. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da heyecan seviyesi yine oldukça yüksekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mesut, Urfa’ya tayin oldu ve sınır bölgesindeki operasyonlarda görevlendirildi. Yüklü miktarda mühimmat ele geçirdiler. Heyecan dolu son bölümün bitmesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını dair detayları merak etmeye başladı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İzleyiciler son bölümünde Suat'ın ölüp ölmediğini büyük bir merakla bekliyorlardı. Arka Sokaklar'ın 448. bölümünde Suat'ın ölümüyle Hüsnü başta olmak üzere, bütün aile yasa büründü. Suat'ın ölmesiyle izleyiciler adeta gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Suat’ın başına gelenler Çoban Ailesi’ni sarsmıştır. Hem Çoban Ailesi, hem de ekip yine zor zamanlardan geçmektedir.

Mesut, Urfa’ya tayin olmuş ve sınır bölgesindeki operasyonlarda görevlendirilmiştir. Yüklü miktarda mühimmat ele geçirirler. Selin ve Tunç sürpriz yapıp yanına ziyarete gider. Mesut, köy çocuklarının iyi eğitim alması için, kendini seferber eden Necmi Öğretmen ve eşiyle tanışır. Aralarında yakın bir dostluk oluşur. Selin geldiği zaman onunla da tanışırlar.

Bütün katliamların ve bombalı eylemlerin başında olan kişinin kod adının Civan olduğu tespit edilmiştir. Mesut ve birlikte çalıştığı ekip örgüt liderini bulabilmek için gece gündüz aramalara devam eder. Necmi öğretmen karısının gözleri önünde terör örgütü lideri tarafından kaçırılır. Mesut haberi duyar duymaz, öğretmeni kurtarmak için Civan’ın peşine düşer.

Nurgül, evli ve çocuklu olduğundan habersiz Ateş’le buluşur. Buluşma esnasında kendisine polis süsü vermiş iki kişi tarafından kaçırılıp darp edilirler. Aile baskısı ve çocuğunun elinden alınmasına daha fazla dayanamayan Nurgül, intihara kalkışır. Ekibimiz, kadını kurtarır ve olayın aslını öğrenir. Ateş karısına yakalanmamak için konuşmayı reddeder; ancak, suçluların yakalanması için Ateş’in şahitlik etmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON FRAGMANLARI

Mesut Şanlıurfa'da terör örgütünün peşine düşerken, İstanbul'da Rıza Baba ve ekibinin içi rahat etmeyecektir. Ekip arkadaşlarına yardım etmek isteyen Rıza Baba cephesi, çok geçmeden harekete geçecektir.

BAKMADAN GEÇME!