Arka Sokaklar bu akşam neden yayınlanmayacak? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar bu akşam neden yayınlanmayacak Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 19:14

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanması gereken 424. bölümüyle izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar bu akşam ekranlarda yer almayacak. Sevilen dizi Arka Sokaklar'ın 424. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartılması izleyicileri oldukça üzdü. Diziseverler, Arka Sokaklar bu akşam neden yayınlanmadı? Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi aramalara oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Peki, Arka Sokaklar yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 424. bölüm fragmanında Hüsnü için gitme vakti gelmiştir. Yıllar boyunca çalıştıkları ekip arkadaşlarından ve ailesinden uzak kalacak olan Hüsnü, Safranbolu'ya tayin edilmiştir. Diğer taraftan Arka Sokaklar 424. bölüm fragmanında Rıza baba restleşmesine devam etmektedir. Bu durumda bazılarının  zor durumda bulunabileceğini dile getiren komiserler, sorunu çözmek için çabalarına devam etmektedir. İşte Arka Sokaklar 424. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler 

Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Henüz kanal tarafından bir açıklama yapılmasa da sevilen dizinin 1 hafta gecikmeli olarak ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Arka Sokaklar 424. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, arkadaşlarıyla beraber tekrardan görev alabilecek mi? Ekip, bu olaya nasıl karşılık verecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hüsnü’nün açığa alınma haberi ekipten sonra Çoban ailesinin de gündemine bomba gibi düşer. Ekip arkadaşları Hüsnü’ye moral vermeye çalışsa da, bir yandan bu şimşekleri üzerlerinden nasıl çekeceklerinin yolunu bulmaya çalışırlar. Rıza, Veysel’in üzerine daha sert gitmeye karar verir. Selin, Veysel’in güvenini kazanmalı, ne olup ne bittiğini öğrenmelidir. Veysel, kumarhanede tanıştığı kuyumcu Akif ile ortak işe kalkışır. Bu iş için Sezgin devreye girer. Sezgin büyük güven duyduğu Gökçe ve ekibine işi teslim eder.

Gökçe hem çok ünlü bir mekan işletmecisi, hem de müzisyendir. Zırhlı araç soygunundan sonra ekip olayın peşine düşer. Bu sırada, Veysel’in de eli boş durmaz. Hırsızlığı ekipten birilerinin üzerine yıkacak bir planı vardır. Seri numarası tutan paralar Hakan ve Ali’nin kullandığı aracın içerisinden çıkınca Komiser İsmail tarafından, Hakan, Ali kelepçelenerek önce sorguya sonra nezarete alınır. Ekip, Hüsnü’nün açığa alınmasını atlatamadan, Hakan ve Ali’nin aklanmasının peşine düşer.

 

BAKMADAN GEÇME!