Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Rıza Baba zor durumda!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Rıza Baba zor durumda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 14:22

Arka Sokaklar 445. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi Ekip, büyük patronun peşine düşüyor. Fakat büyük patronda Rıza Baba'yı hedef alıyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelecek olaylar

Haberin Devamı

Gürcan ile olan kovalamacın ardından sıra büyük parton İlhan Kansu'ya gelir. Fakat İlhan Kansu, öyle bekleyecek tipten değildir ve bu oyun başlamadan en başındaki isim ile oyunu bitirmeyi amaçlar. Kurulan tuzak sonucu eli silahlı adamlar Rıza Baba'yı yakalar.

Rıza Baba ve ekibi Harun’un annesinin katilinin babası İlhan olabileceğinden şüphelenir! Harun, Rıza’yla işbirliği yapar. Katilin İlhan olduğu kanıtlanırsa, onun pis işlerini ortaya çıkaracaktır. Fakat, ekibimizin attığı her adımdan İlhan’ın haberi olmaktadır. Ekip, içlerinde muhbirlik yapan biri olduğundan şüphelidir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle 9 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gürcan, Mesut'un büyük özverisi ile ekip tarafından yakalanır. Gürcan'da büyük patron İlhan Kansu'yu ele geçirebilecek bşlgşler mevcuttur. Ekibimiz bu bilgileri alabilmek için Gürcan'ı korurlar. İlhan Kansu, Gürcan'ın öldürülmesi emrini vermiştir. Ekip, Gürcan'ı güvenli bir yere götürürken pusuya düşer.

İlhan Kansu'nun oğlu Harun'un tanıdığı Valeri, uğradığı tecavüz sonrası hamiledir. Bebeğin dünyaya gelmesine az bir zaman kala Valeri ölür. Ekibimiz, Valeri'nin ölümünü araştırırken onları İlhan Kansu'ya bir günlük bulurlar.

Metin, Asiye'ye aşık olmuştur ve evlenmek ister. Asiye ise, memleketi olan Rize'ye gider. Metin'in ciddiyetini anlamak için onu da Rize'ye çağırır. Metin kararlıdır ve hiç kimseye haber vermeden Rize'ye gider. Fakat Metin'in, Asiye'nin babasının inadını kırması ve Hüsnü'nün durumu kabullenmesini beklemek zorundadır. Suat'ın ikna gücü ile Hüsnü, Asiye'yi istemek için ailesi ile birlikte Rize'ye gider..

BAKMADAN GEÇME!