Arka Sokaklar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 22:53

Arka Sokaklar dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerek oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Pınar boşanmaya karar verdi. Ali, Buse’ye oyun oynadı. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirdi. Konuşmayı Volkan da kayda aldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatan sıcacık aile dizisi Arka Sokaklarda hareketli dakikalar yaşandı. Arka Sokaklar dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık oldu. Haber aşkıyla olayın içinde buldu kendini. Maksut sevdiği kıza kavuşmak için banka soyuyordu. Nefes kesen son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Pınar boşanmaya karar verir. Ali, Buse’ye oyun oynar. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirir. Konuşmayı Volkan da kayda alır. Pınar’ın ona inanması için elinde son olarak tek bir şansı vardır.

Haberin Devamı

Baki, Sevgi’yi kaçırır ve akrabalarının evinde saklar. Bütün ekip Sevgi’yi bulmak için seferber olur. Mesut bu süreçte Selin’e destek olur. Sevgi’yi sakladıkları yeri önce Selin bulur. Ekip de peşinden yetişir ve Selin’e destek olurlar. Baki silahlıdır. Selin küçük kızı kurtarabilmek adına, Baki’yi vurmak zorunda kalır. Baki’nin silahı ortaya çıkmadığı için Selin’e soruşturma açılır. Selin’in görevine devam edebilmesi için silahın bulunması gerekir. Mesut bu duruma gönüllü olur ve silahı aramak için olay yerine gider.

Zeliha habere giderken, kuyumcu soygununa tanık olur. Haber aşkıyla olayın içinde bulur kendini. Maksut sevdiği kıza kavuşmak için banka soyuyordur. Zeliha’yı rehin alır ve köye doğru götürür. Zeliha canlı yayına devam eder ve ekran başındakiler nefeslerini tutup olaya kilitlenir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mankenlik Ajansı sahibi Hale, Buse’nin ifade vermesini engellemek için her yolu dener. Kızı susturmak için adam tutar ancak polisler olaya müdahale eder. Erkek kardeşini devreye sokarak Buse’yi mahkeme günü kaçırtır. Ekip kızı mahkemeye yetiştirmek için peşlerine düşer. Buse, Ali’yi elde etmek için sinsi planlar yapar.

Haberin Devamı

Selin’in komşusu Kadir, karısı Seval’e şiddet uygular. Selin bunu fark eder ve kadını adamın elinden kurtarır. Seval, kocasının düşmanları tarafından kaçırılırken Sevgi kaçıranları görür.  Artık bir görgü tanığı vardır.

Metin ve Tekin, yolda baygın bir adam bulurlar ve yardım etmek için eve götürürler. Adam hafızasını kaybetmiştir ve hiçbir şey hatırlamaktadır. Hüsnü, evde tanımadığı bir adam görünce şaşkına döner ve sinirlenir. Adamı alıp emniyete götürür. Nazike, adamın eski kocası Talat’a olan benzerliği nedeniyle, Talat ismini takar. Emniyette kısa bir araştırmadan sonra, adamın adının Muzaffer olduğunu ve evli olduğunu öğrenirler. Nazike hayal kırıklığına uğrar, çünkü adamdan etkilenmiştir. Evlenme hayalleri suya düşer.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!