Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 23:08

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rıza Babanın eşi Ayla bir rehine olayının içine düştü. Fırsat bulduğunda damadı Ali'yi arayarak durumu anlatacağı sırada silahlı adam tarafından yakalandı. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı araştırıldı. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gürcan tehdidi devam etti. Mesut, gizli kimliğiyle operasyonun sürecini hızlandırdı. Fakat, işler onun için artık daha da zor olmaya başladı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Rıza Baba, yeraltı dünyasının büyük patronu olan İlhan Kansu'nun oğlunu yakalar. Hüsnün'nün oğlu Metin evlenmeye karar verir. Aileler arasında söz kesilir.

Arka Sokaklar'ın 443. son bölümünde Hande ve Volkan, Gürcan tarafından kaçırılır. Gürcan'ın nişanlısı Cemre, emniyette ifade verdiği sırada gördüğü Hande ve Volkan'ı barda otururken tanımıştır! Gürcan'a, Hande ve Volkan'ın polis olduğunu söyler. Gürcan eline gelen bu fırsatı onları kaçırarak değerlendirir... Ekip, ise arkadaşlarını kurtarabilmek için bu işin peşine düşer.

Haberin Devamı

Mesut, gizli kimliğiyle operasyonun sürecini hızlandırmıştır. Fakat, işler onun için artık daha da zor olmaya başlayacaktır. Mesut'un kimliğinin ifşa olması görevin tamamen başarısız olmasının yanı sıra, onun için hayati bir tehlikeyi de beraberinde getirecektir. Ekibin artık bu durumdan geri adım atmaya şansı bulunmaz.

Rıza Babanın eşi Ayla bir reine olayının içine düşer. Fırsat bulduğunda damadı Ali'yi arayarak durumu anlatacağı sırada silahlı adam tarafından yakalanır. Polislerin onların bulunduğu eve geldiğinde iş işten geçmiştir. Bir kadının pencereden düştüğü görülür.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!