Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde neler yaşandı? Suat öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde neler yaşandı Suat öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 23:40

Arka Sokaklar dizisi bu akşam ekranlara gelen sezon finali bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarından yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan sezon finali bölümünde polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarptı. Arda ve Tunç olaya şahit oldu ve hemen ambulans çağırdılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi bu akşam yayınlanan  sezon finali bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar dizisinin sezon finali bölümünde trafik kazası geçiren Suat'ın durumu oldukça ağırdı. Suat, ameliyata alındı ve durumu çok kritikti. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua etmeye başladı. Peki sevilen dizinin sezon finalinde başka neler yaşandı. İşte, Arka Sokaklar dizisi sezon finali detayları.

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

Haberin Devamı

Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.

Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. Hüsnü Çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak, Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar. Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat, ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Rıza Baba, İlhan Kansu tarafından kaçırılmıştır. Ekip, Rıza Babayı kurtarabilmek için her yolu dener. İlhan Kansu, Rıza Babayı ekibe vermek için bir isteği vardır. Valeri'nin bebeğini alırsa Rıza Babayı serbest bırakacaktır. Ekip, Rıza Babayı ve Valeri'nin bebeğini de kurtarabilmek için plan yapar. Olaylar istedikleri gibi gitmez.

Haberin Devamı

Rıza Baba, ekibine döndükten sonra beklenmedik bir olay yaşar. Savcı, araştırdığı bir olay üzerine Rıza Baba açığa alınır. Ortada büyük bir komplo vardır. Ekip, ne olduğunu anlamaz; fakat, Rıza Baba işin peşini bırakmaz ve sonuca varır.

Hüsnü, kredi çekmek için gittiği bankada soygun olayı ile karşı karşıya kalır. Dışarıda Suat ve Nazike telaşlı olayı izlemektedir. Suat, Mesut komisere durumu anlatan telefonu açar.

BAKMADAN GEÇME!