Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon oldukça arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde aksiyon oldukça arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 23:26

Arka Sokaklar izisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çınar’ın adamlarından bir tanesi ekibimiz tarafından yakalandı. Adam Çınar’ın kadınlarla alem yapacağı bir mekanın adını verdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin son bölümünde Mesut ve Selin devriye atarken Mazlum’a denk geldiler. Mazlum, Selin’i ilk defa gördü ve Selin’den etkilendi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Çınar’ın adamlarından bir tanesi ekibimiz tarafından yakalanır. Adam Çınar’ın kadınlarla alem yapacağı bir mekanın adını verir. Selin, Bahar ve Hande gizli görev için mekana gider. Çınar’ın çağırdığı eskort kadınlarmış gibi mekana sızarlar.

Haberin Devamı

Mesut ve Selin devriye atarken Mazlum’a denk gelirler. Mazlum, Selin’i ilk defa görür ve Selin’den etkilenir. Selin, Mazlum’u kırmadan nişanlısı olduğunu, bu yüzden imkansız olduğunu söyler. O sırada da nişanlım dediği Tolga emniyetten içeriye giriş yapar.. Hakan’a takıntılı olan Sinem darba uğramıştır. Aylin kadını hatırlar ve Hakan’la araları yeniden açılır. Kavga anında Aylin, Hakan’ın affedemeyeceği bir şey yapar.

Bora, babası hapse girince işleri devralıp kabadayılık yapmaya çalışır. Gece kulübünde yan masadaki İzzet’e içki gönderir. İzzet kabul etmeyince sinirlenir. Akşam İzzet ve sevgilisini otel odasında öldürür. Hapishanedeki babası Mahmut durumu öğrenince oğluna saklanması için haber verir. Bora silahını, dürüstlüğüyle bilinen avukat Yalçın’ın odasında bırakır. Silah ofisinde bulununca Yalçın tutuklanır. Avukat Rıza Baba’nın eski tanıdığıdır. Yalçın bu yalana ortak olmak istemez. Mahmut karısı ve kızını kaçırtır. Rıza Baba gizli görev için Hakan’ı mahkumların arasına gönderir.

BAKMADAN GEÇME!