Arka Sokaklar son bölümü ile büyüledi! 453. yeni bölüm fragmanında Selin kurtuluyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümü ile büyüledi 453. yeni bölüm fragmanında Selin kurtuluyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 10:50

Arka Sokaklar 453. yeni bölüm fragmanında Selin'in kurtarılması için hummalı bir çalışma gösteren Mesut ve arkadaşları, sonunda genç kıza ulaşmıştır. Suyun içerisinden çıkarılan Selin, Arka Sokaklar 453. yeni bölüm fragmanında yaşam savaşı vermektedir. İşte, son bölümün ardından merak edilen Arka Sokaklar 453. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Bedran, Selin'i ölümle burun buruna getirmiştir. Mesut'u bu videolar ile tehdit eden Bedran, aslında kendi kuyusunu kazdığının farkında değildir. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında elde ettiği eroin için mutlu olan Bedran, Mesut'un yapacağı sürprizden habersizdir. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylarla ilgili detaylı bilgiller

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi?

Bedran'ın kaçırdığı Selin, elleri bağlı şekilde tekneden denize düşer. Ekibin kurtardığı Selin, boğulma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Mesut'un ilk müdahaleyi yaptığı Selin, yeniden nefes alarak hayatına devam edebilelcek mi?

Haberin Devamı

Savcu yardımcısı, Rıza Baba ve ekibine rahatsız edecek şekilde musallat olur. Başkomiser Hüsnü ile zıt düşen savcı yardımcısı, açık açık tehditkar konuşmalarına devam eder. Konuşulanlara daha fazla dayanamayan Rıza Baba, savcı yardımcısını kovar. Hüsnü ise gitmemekte ısrarcı olan savcı yardımcısını yaka paça dışarı atar.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dila, Bedran’la buluşmak için evden çıkar. Ekibimiz takibe başlar. Tam ellerinden kaçırmışlardır ki Selin takibe devam eder; ancak, Bedran’ın adamları Selin’i kaçırır. Bedran Mesut’a, Selin’in elinde olduğuna dair video gönderir. Mesut da silahını alıp çıkar ve Bedran’ın annesi Mizgin’i rehin alır. Mahalledeki gençlerle çatışır. Rıza Baba, Mesut’u emniyete çağırır ve silahına el koyar. Mesut sinir içindedir. Dila, Bedran’la buluşmuştur ve Bedran’ın yanında kalır. Dila, Selin’i öldürmemesi için Bedran’a baskı yapar.

Ekip, Bedran’ın adamı Polat’a ulaşır. Polat, yurt dışına gönderilecek eroinlerin olduğu yerde baskına uğrar. Bedran Mesut’tan, Selin’e karşılık adamını getirmesini ister. Mesut ekibin elinden Polat’ı kurtarır. Rıza, Mesut’un bireysel olarak hareket etmesinden rahatsız olur ve Mesut’u Volkan’ı yaralamasından ötürü gözaltına alır. Bedran, eroinlerin eline ulaşmasından dolayı mutludur; ancak Mesut’un ona bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

Ocak başında patlama olduğu haberi, Rıza Baba ve ekibine ulaşmıştır. Pınar’ın da orada olduğu endişesiyle olay yerine giderler. Ali çıldırmış şekilde karısını ve çocuklarını arar. Fırat, Damla ve Cansu’nun da ölenler arasında olması, herkesi yıkıma uğratır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bedran’a çatışmada kurşun saplanmıştır. Bedran’ın adamları, kurşunu çıkarması için Ambulans doktoru ve yanındaki hemşireyi kaçırırlar. Hemşire, Asiye’dir. Doktor ve Asiye, Bedran’daki kurşunu çıkarır; ancak Bedran kendine geldiğinde, ikisini de öldürmelerini emreder. Hüsnü'ler, Bedran’dan önce Asiyeleri bulmak için harekete geçer. Köyde yaşayan Caner, Mesut'lara yardım etmek için Bedran'ları gördüğü yerde polise haber verir. Mesut'lar baskına hazırlanır. Caner’i evine Hande’yle gönderirler. Bedran, Hande ve Caner’in karşısına çıkar ve silahını onlara doğrultur.

Haberin Devamı

Güle ise, kocasının intikamını almaya kararlıdır ve Bedran’ın yanına gelir. Bedran, şehrin ortasında kanlı bir eylem yapma niyetindedir ve Güle’yi de canlı bomba olarak kullanacaktır. Bedran, Güle’ye büyük bir restoranı patlatması görevini verir…

Pınar ve Ali’nin yakın arkadaşları Fırat ve Damla İstanbul’a yerleşmişlerdir. Akşam yemeği içinde plan yaparlar. Fırat ve Damla kızlarıyla beraber buluşacakları mekana önden gider. Pınar, Zeyno ve Efe ile birlikte mekana ulaşmaya çalışmakta, Ali de işlerin yoğunluğu sebebiyle geç kalmış bir an önce emniyetten çıkmaya çalışmaktadır. Pınar, çocuklarla birlikte Ali’den önce eylemin yapılacağı restorana ulaşır, aracını park eder ve Damlaların yanına doğru yürümeye başlar.

BAKMADAN GEÇME!