Arka Sokaklar 444. bölüm fragmanında Gürcan ölüm korkusu içinde

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 444. bölüm fragmanında Gürcan ölüm korkusu içinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 18:07

Arka Sokaklar yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Gürcan, hapishanede ölüm korkusu içindedir. Mesut’tan onu korumaları için aman dilenir. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatan dizi Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde İlhan, Gürcan’ı öldürmesi için hapishaneden adam tutmuştur. Adam öldürmek için Gürcan’ı ararken şok edici bir durumla karşılaşır. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Metin Asiye’ye aşık olmuştur. Peşinden Rize’ye gider. Asiye’yle evlenmeyi kafasına koymuştur ancak önce babasını ikna etmesi gerekmektedir. Suat oğlunun aşkına inanır ve onay vermesi için Hüsnü’yle de konuşur. Babadan izin çıkar ve ailecek Asiye’yi istemeye giderler.

Tecavüz sonucu hamile kalan Valeri ölür; ancak, bebeği hayattadır. Harun, kadının ölümünden çok etkilenir. Ekibimiz, Valeri’nin arkadaşı Anna’yı sorgular. Anna durumu İlhan’ın sağ kolu Tankut’a anlatır. Tankut kadının kocasını öldürür ve Anna’yı da kaçırır. Ekibimiz, Anna’yı kurtarır ve kadından İlhan’ın sırlarının olduğu Valeri’nin günlüğünü alır. Yabancı şubeden Hamdi, defteri çevirecektir. Defterde Harun ve İlhan’la ilgili önemli bilgiler yer almaktadır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nereden geldiği bilinmeyen bir araba Gürcan’ları çatışmadan kurtarır ve bir bağ evine getirir. Gürcan, Mesut ve Behruz, karşılarında Harun’u görür. Gürcan, ürettikleri malları polise kaptırınca, arkadaşı Necati’nin evinde sakladıklarını yurt dışına satmaya kalkar. Bunun için eski sevgilisi Yeliz’i kurye olarak kullanmaya karar verir. Nişanlısı Cemre, bunu öğrenince kıskançlık krizine girer. Cemre, Yeliz’in evine hesap sormaya geldiğinde, polis baskın düzenler ve ikisini de götürür. Cemre’yi sorgusunun ardından serbest bırakırlar.

Gürcan, nişanlısı Cemre ile beraber Necati’nin barına eğlenmeye gelir. Hande ve Volkan’da barın önünde gözlem yapmaktadır. Cemre, onların emniyette gördüğünü hatırlar ve Gürcan’a söyler. Gürcan, Volkan ve Hande’yi kaçırtır. Uyuşturucuları yurt dışına çıkarmak için bu sefer Hande’yi kurye olarak kullanacaktır. Rıza Baba ve ekibi, Hande ve Volkan’ı kurtarmak için, harekete geçer. Rıza Baba, adamların arkasındaki büyük patronun İlhan Kansu olduğunu öğrenir. İşlediği bütün suçları ortaya çıkarmak için hazırlıklara başlar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!