Arka Sokaklar 437. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu kurtarma operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 437. yeni bölüm fragmanında aksiyon dolu kurtarma operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 12:30

Arka Sokaklar 437. bölüm fragmanında yine aksiyon dolu dakikaların yaşanacağı sinyalini verdi. Her hafta farklı bir heyecan ve aksiyon dolu sahneler içerisine sürükleyen Arka Sokaklar, 437. bölüm fragmanında taburcu olan Mesut'un yarattığı sevinç ile neşe içerisinde geçecektir. İşte, yine bir kurtarma operasyonunun ekrana geleceği Arka Sokaklar 437. yeni bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yayınlanan 437. bölüm fragmanıyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının herkes tarafından sevilen, uzun soluklu dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Mesut taburcu olur ve bir süre evinde dinlenecektir.  Herkes Mesut iyileştiği için çok mutludur ve karşılamaya gelirler. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Mesut taburcu olur ve bir süre evinde dinlenecektir.  Herkes Mesut iyileştiği için çok mutludur ve karşılamaya gelirler. Selin bir süre onun yanında kalıp tamamen iyileşene kadar refakat edecektir. Sevgi ve Tunç’la beraber adeta bir aile olmuşlardır. Sevgi, bu durumdan çok memnundur.

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Hale’nin yaptığı pis işleri ortaya çıkarmak için plan yaparlar. Buse’yi de son dakika fuhuşa zorlanmaktan Ali’nin de dâhil olduğu ekibimiz kurtarır. Buse, Ali’den etkilenmiştir. Pınar, Ali ile öğlen yemeğine çıkmak için emniyete gelir. Bu sırada emniyette işlemleri devam etmekte olan Buse Ali’ye teşekkür etmek için boynuna sarılır. Pınar’ın bu ana bire bir tanık olması ve verdiği tepki sonrasında doğacak sorunların habercisi olur.

Haberin Devamı

Nihal ve Furkan isimli çift uyuşturucu bağımlısıdır. Furkan tedavi olup bırakmıştır ancak Nihal hamile olduğu için tedavi olamamış ve bebeği de bağımlı doğmuştur. Kadın aldığı uyuşturucu etkisiyle hayatını kaybeder. Nihal’in uyuşturucu aldığı torbacıların hepsi esrarengiz şekilde öldürülmektedir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gümüş doktor ve hemşireleri gazla bayıltarak Mesut’un ameliyatına sızmıştır. Silahı dayayıp tam öldürecekken ekibimiz, aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girer. Son anda Mesut’u kurtarırlar ancak Gümüş baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başarır. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alınır. Ameliyat başarılı geçer ve ikisi de gözlerini açar.

Haberin Devamı

Zeliha ve Alphan, ailelerini karşılarına aldıkları için, kalacak yerleri yoktur. İkisi de arkadaşlarının yanında kalır. Alphan’ın tekrar uyuşturucu madde kullanmaya başlaması üzerine Zeliha ipleri koparır ve boşanmaya karar verir. Alphan’ı girdiği uyuşturucu komasından Hüsnü kurtarır ama bir daha kızının yanına yaklaşmasına izin vermez. Zeliha ailesiyle arasını düzeltir ve evine geri döner.Mesut’un psikolojisi iyice bozulmuştur. Gümüş bulunmadan da rahat etmeyecektir. 

Gümüş’ün yurtdışında yaşayan karısı Andrea da örgütle bağlantılıdır. İstanbul’a, örgüt üzerinden para getirmeye çalışan kadın, Rıza Baba ve ekibi tarafından takip edilir. Haberi duyan Mesut’ta peşlerine takılır. Mesut bu durumdayken, ekip operasyona katılmasına razı olmaz. Mesut ne yapıp edip Gümüş’ün peşine düşmeye ve intikamını almaya kararlıdır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!