Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 434. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 434. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 22:24

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümleriyle cuma akşamları ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde ise izleyiciler oldukça heyecanlı dakikalar yaşadılar. Son bölümde ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetti. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindeydi. Mesut, oğlu için endişeliydi ve kontrolünü kaybetti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar 434. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine bomba gibi dakikalar yaşattı. Nefes kesen dizi Arka sokaklar yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümde ilginç dakikalar yer aldı. Son bölümde İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırıldı ve görevini başkası devir aldı. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetti. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulan Mesut tanıdık bir yüze rastladı. Nefes kesen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Arka Sokaklar 434. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 434. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Malik, Mesut’un oğlunu kaçırmıştır. Ekip Tunç’u bulmak için her yolu dener. Ancak Malik, Tunç’u sır gibi saklamıştır. İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırılır ve görevini başkası devir alır. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetmiştir. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindedir. Mesut, oğlu için endişelidir ve kontrolünü kaybeder. Çünkü biricik oğlunu koruyamamıştır. Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir. Sedat, aynı zamanda Mesut’un eski amiridir. Rıza Baba ve ekibi terör örgütünün İstanbul’daki yapılanmasıyla mücadele ederken, Mesut dağlara dönmüştür. Mesut çok yaklaşmıştır artık. Kamuflajlarını giyip çalışmalarına hazırlanır. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulur. Mesut tanıdık bir yüze rastlar. Kız kardeşinin intikamını almak içi,  Kovan dere sırtlarına gelmiş olan Oktay’la karşılaşır. Oktay, Mesut’a destek olur ve oğlunu beraber ararlar. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul’dan Mesut’a destek olmaya devam eder. Gelen istihbaratları Mesut’la paylaşırlar. Gelen bir bilgi, Mesut’u Tunç’a çok yaklaştırır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener. Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştır. Malik, kızın peşine düşer. Ancak, kendi adamı Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmişten kalan ve çözülmemiş bir dava vardır. Malik’de olayın içindedir. Kendi aralarında anlaşmazlık çıkar. Rıza Baba ve ekibinin, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adamı çileden çıkarır. Dağdaki üstlerinden de azar işiten Malik, Mesut’tan intikam almak için en güçlü planını uygulamaya sokar. 

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!