Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında Erdal rahat durmuyor!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında Erdal rahat durmuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 12:08

Arka Sokaklar dizisinde heyecan ve aksiyon biran olsun eksik olmuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ekip ellerinden kaçırdıkları Erdal'ın peşine düşüyor. Arka Sokaklar dizisi son bölümün ardından 406. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan 406. bölüm fragmanında nefes kesen bir kovalamaca sahne alıyor. Peki dizinin son bölümünde başka neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanı merakta bırakan sahnelerle ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Erdal rahat durmuyor...Ekip, ellerinden kaçan Erdal'ın peşine düşüyor. Peki Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor. İşte dizinin son bölümünde ekrana gelen olaylar ve Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanında yaşanacaklar

Arka Sokaklar 405. bölümde; Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır. Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır. Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar son bölümde; Teröristlere doğru giden içi boş tır direksiyonda şoförü, yanında Ali’yle İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yola çıkmıştır. Tırı uzaktan Tem polisleri takibe alır. Pınar, Ali’nin sürekli nöbette olmasından ve görüşememeleri yüzünden babasına sitem eder. Bu sırada Rıza ağzından Ali’nin İstanbul’da olmadığını kaçırır. Tarık’ın kızı Efsun ifade için emniyete alınır. Tarık kızının üzerine bu kadar gidilmesinden rahatsız olur. Rıza’ya Azmi’nin kolay lokma olmadığını hiçbir şeyin planladıkları kadar basit olmadığını söyleyip emniyetteki işlemleri bitirip giderler. Azmi, Erdal ve Haldun’u karşısına almış, Tarık’ın hem kendisini atlatması hem de Efsun’un kurtarılması ile ilgili tüm öfkesini kusar. Yolda örgüte giden tırın şoförünün polisle iş birliği içerisinde olduğunu öğrenirler. Azmi hemen örgüte haber verilmesini ve gerekli önlemin alınmasını ister. Ali’nin içerisinde olduğu tır artık tehlikededir.

BAKMADAN GEÇME!