Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanında Azmi ekibin başına çorap örüyor!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanında Azmi ekibin başına çorap örüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 09:47

Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Kanal D'nin reyting rekorları kıran ve oyuncuları ile artık ailemizden biri gibi olan Arka sokaklar yeni bölümüyle çok konuşturacak. Dizinin yeni bölümünde ortalık savaş alanına dönüyor. Mesut hapishaneden çıkmak üzereyken büyük bir şoka uğruyor. İşte Arka sokaklar 403. yeni bölüm fragmanı...

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 403. bölüm fragmanını yayınladı. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde ekip büyük bir operasyona gidiyor. Ortalık karışacak. Arka Sokaklar 403. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk görüntüler haberimizde.

 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Mesut’un Kadir Yelence’nin ölümü konusunda adli tıptan son çıkan raporda suçsuz olduğu kesinleşince ekip sevinçle cezaevi kapısına gider. Bu sırada cezaevi tuvaletinde Kudret, Mesut’a bıçak çeker. Mesut’un durumu fark etmesi sonucu Kudret ağır yaralanır. Azılı mahkumlar Kudret’in yaralanması sebebiyle ayağa kalkalar. Cezaevi adeta bir kaosa dönüşmüş, dışarıda Mesut’u bekleyenler ne olduğunu anlayamaz hale gelmiştir.

Arka Sokaklar 402. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 403. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Azmi, ekibin başına çorap örmeye devam ediyor!

ARKA SOKAKLAR 403. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Ferruh ve Ayşe, çevirmeye takılıp durdurulur. Polislerden biri içeridekinin aranan şahıslar olduğunu anlayınca Nejat son gaz kaçmaya başlar. Uzun süren bir kovalamaca yaşanır. Anonsu alan ekibimizde takibe katılır. Ferruh ve Ayşe kaçmayı başarırlar. Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar. Azmi Kilis’te kaptırdığı silahların ceremesini çekmektedir. Maruf cezaevinde tek kişilik hücresinde yaşamını sürdürmektedir. Azmi’nin Maruf ile işi henüz bitmemiştir. Örgüt, Silah ve mühimmatın nakliyesi için Azmilerden lojistik destek beklemektedir. Hüsnü’ye başkomiser maaşı zammının üzerine ayrıca da ikramiye verirler. Evde bu paranın yankıları fazlasıyla döner. Hüsnü hayat arkadaşı Suat’a sürpriz bir hediye almak istemektedir. Bu konuda Nazike ve Zeliha, Hüsnü’ye yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 403. yeni bölüm fragmanında Azmi ekibin başına çorap örüyor

 

 

BAKMADAN GEÇME!