Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında şok eden haber!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında şok eden haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 00:01

Arka Sokaklar 401 bölümle izleyici karşısına çıktı. Cuma Akşamları izleyicisi ile buluşan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde Mesut şoku yaşandı. Ekip Mesut'u hapisten kurtarabilmek için yeni bir plan peşinde koştu. Araka Sokaklar 401. Bölüm ile ilgili detaylar haberimizde…

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar 401. Bölümü ile yine heyecan uyandırdı. Ölüm kalım savaşı veren Hüsnü Çoban yeni bölümde izleyenlerine güzel haber geldi. Fakat Mesut komiseri hapishanede kötü olaylar bekliyordu. İşte Arka Sokaklar 401. Bölüm ile ilgili detaylar…

ARKA SOKAKLAR 401. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Ekip, Mesut’u cezaevinden kurtarmanın peşine düşüyor! Arka Sokaklar 401. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Mesut cezaevi koridorunda yanında gardiyanlarla beraber yürümekte, Hüsnü’nün uyandığı haberi kulaklarında çınlamaktadır. Hüsnü hayati tehlikeyi atlatmış artık normal odaya alınmıştır. Fakat, omurların arasında kalan kurşun yüzünden sağ elini tam olarak kullanamamaktadır. Bunun normale dönmesi için Hüsnü’nün toparlandıktan sonra bir ameliyat daha geçirmesi gerekmektedir.

Omurda kurşunun olduğunu ve belki bir daha elinin toparlanamayabileceğini Hüsnü gayet iyi bilmektedir. Bu durumda onun canını fazlasıyla sıkar. Hüsnü yeni ameliyatına kadar olan süreyi evinde geçirmeye karar verir. Mesut cezaevi müdürü Azmi ile tanışır. Azmi, Mesut’a içeriyi zindan etmeyi kafasına koymuştur. İlk gece prosedürü tecrite alınacağı bilgisini verir. Mesut bu duruma çok şaşırsa da üzerinde durmaz.

Haberin Devamı

Öncesinde memurlar koğuşuna alınan Mesut, Azmi’nin talimatı ile Azılı suçluların olduğu koğuşa geçer. Burada da bir polise iyi gözle bakılmamaktadır. Rıza ekibiyle toplantı halinde Mesut’u kurtarmanın yolunu aramaktadır. Azmi Boyatlı hakkında daha da fazla bilgiye ulaşılır. Ayrıca Kuzeydeki bölgesel yönetimde savunma bakanlığı müsteşarı olduğu bilgisine de ulaşılır. Ekip, Maruf’u yakalamanın, Mesut’u kurtarmanın ve Azmi Boyatlı’yı bitirmenin peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR 401. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesut, Hakan ve Ali Maruf’un sinyalinin geldiği ormanlık alana doğru yoldadır. Ancak Maruf'un işini bitirmek isteyen biri daha vardır: Kadir, peşine çok sayıda adam takmış buluşma yerine doğru yola çıkmıştır. Sinyal noktasında yalnız Maruf'u bulmayı bekleyen ekip kendini ıssızda, bir sürü silahlı adamın ortasında, desteksiz bulur. Çatışma kaçınılmazdır, Sayıca az olan ekibimiz için ormanın ortasında hayatta kalma savaşı başlar.

Suat, Nazike, Metin, Tekin, Zeliha yoğun bakım önünde perişan halde beklemeye devam etmektedir. Ancak Hüsnü kötüleşmeye başlar, tansiyonu düzensizleşmiş, nabız yükselmeye başlamıştır. Acilen ameliyata alınan Hüsnü’nün böbreklerinde sorun olduğu, bir tanesinin neredeyse işlevini kaybettiği, vücuttan sıvı atılamadığı bilgisi verilir. Böbrek tek başına ihtiyacı karşılayamadığı için tansiyon düzene girmez ise ne kadar daha dayanabileceği bilinmemektedir.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 401. bölüm fragmanında şok eden haber

 

BAKMADAN GEÇME!