Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 15:37

Arka Sokaklar dizisi Cuma günü bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Hüsnü Çoban canlı bombaları etkisiz hale getirmesinin ardından ödüllendirildi. Dizinin hayranları dizi biter bitmez yeni bölüm fragmanını merak etti. İşte Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 397. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yine çok konuşulacak bir bölüm ile ekrana gelecek. Ekibi nasıl bir operasyon bekliyor? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Medyada Rıza Baba’nın ekibinin ve TEM Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de TEM Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

Şiyar Tem tarafından aranan bir teröristtir. Adam uyuyan hücreleri uyandırmak için İstanbul’a yeni gelmiştir. Ekibin aklına ilk gelen şey İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olmasıdır. Rıza’nın talimatı ile ekip önce Mestan’ı bulmanın, örgüt ile nasıl bir bağı olduğunu çözmenin akabinde ise Şiyar’ı bir an önce yakalayıp etkisiz hale getirmenin peşine düşer.

Haberin Devamı

Yapılan araştırmalar, alınan ihbarlar üzerine Tem Şube ile birlikte çalışılır. Ortak yapılan baskınlarda neredeyse yer yerinden oynar. Medyada Rıza Baba’nın ekibinin ve TEM Şubenin yargısız infaz yaptığı yolunda büyük gürültü kopmaktadır. Bu sebeple de, TEM Şube ve ekip hakkında soruşturma başlatılır.

 

ARKA SOKAKLAR 397. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin-Rıza Soylu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de emniyet amiri. Ekibin lideri, çimentosu, babası. Sezgileri, iradesi ve tecrübesiyle kendini mesleğine, ailesine, hayata adamış bir adam.

Şevket Çoruh - Mesut Güneri

Özel ekibin komiserlerinden. 90’lı yıllarda doğuda Özel Harekat’ta görev almış. Bu görevden kalma travmalarla dönmüş İstanbul’a. Oğlu Tunç’u neredeyse tek başına büyütmüş-büyütmekte. İşinde de özel hayatında da sert-sivri. Ama aile içinde, yani ekipte, sevilen sayılan bir "ağabey".

Özgür Ozan-Hüsnü Çoban

Ekibin Rıza Baba’yla birlikte en eskisi. İstanbul pahalılığında beş çocuğu ve karısını tek polis maaşıyla geçindirmeye çalışıyor ve bunu zor da olsa başarıyor. Ekibin gülümseyen-gülümseten yüzü. Başına gelen türlü aksiliklerden yılmayan, insani sıcaklığını asla kaybetmeyen bir "yurdum insanı".

BAKMADAN GEÇME!