Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında Ali kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanında Ali kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 11:22

Arka Sokaklar yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın son bölümünde yine aksiyon doruklardaydı. Çınar'ın Reyhan'ı tehdit ettiği son bölümde Rıza Baba ve ekibi bu durumu ele aldı. Peki, son bölümün ardından merakla araştırılan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Ali'ye neler olacak? İşte, yeni bölümle ilgili bazı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Çınar, dava hakimi Reyhan'ı kızı ile tehdit edip içerden çıktı. Sonrasında olaylar farklı bir boyuta ulaştı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN BAZI DETAYLAR

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkadaşları Ali için aramaya başlamıştır. Hüsnü, Ali'yi gördüğünü söyleyerek ekibi yönlendirir. Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Tekin , babası Hüsnü ile yaşadığı son olaydan sonra evi terkeder. Hakan, istemeyerek kendini kirli bir oyun içerisinde bulur. Aylin ile Hakan arasındaki gerilim gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.

Haberin Devamı

Ali, görev icabı uyuşturucu çetesine sızar Amacı, torbacıların başındaki adama ulaşmaktır; fakat, bu yolda işler çığırından çıkar. Mesut, Tolga olayından sonra Selin'i kaybedeceğini düşünür. Aralarındaki kavga onları bir araya getiren bir kavga olur ve duyguları öpücükle birbirlerine kenetlenir.

Çınar, dava hakimi Reyhan'ı kızı ile tehdit edip içerden çıkar. Sonrasında olaylar farklı bir boyuta ulaşır. Çınar, çocuğu teslim etmek için büyük meblağda bir para ister. Para bulunur ve kızın babası tarafından teslim adresine götürülür. Çınar, paranın kendisine ulaşmadığını söyleyerek küçük kızı öldürür gibi gösterir ve telefondaki ailesine işkence eder. Rıza Baba, Çınar'ı yakalayabilmek için Selin, Bahar ve Hande'yi gizli göreve gönderir. Eskort kız kılığında Çınar'ın evine gelen Selin, Bahar ve Hande deşifre olur. Operasyon erken başlar. Kızları kurtarıp, Çınar'ı yakalayan ekibimiz ilginç bir bilgiye ulaşır!

Haberin Devamı

Hakan, kendisine takıntılı bir aşık olan Selin yüzünden Aylin ile sıkıntılı bir sürece girer. Selin, eski sevgilisinden gördüğü şiddet yüzünden hastaneye kaldırılır. İfadesini almaksa Aylin'e düşer. Aylin, Selin'i hala Hakan'ın çevresinde görmekten dolayı çıldırır. Selin'i engellemediğini düşündüğü Hakan'a ekibin ortasında hakaretler eder ve suratına bir tokat atar. Hakan bu tokadı kaldıramaz ve orayı terk eder... Aylin ise, ekibin yatıştırma hamlelerini sert karşılar.

Rıza Babanın bir avukat tanıdığının üstüne bir cinayet kalır. Eski müvekkillerinden birisi olan mafya babasının oğlu Bora, cinayet işlediği silahı avukatın odasına gizler. Polis baskınında ortaya çıkan silah sonucunda avukat Yalçın hapse girer. Mafya babası da aynı hapistedir. Silahı oğlu Bora'nın değil, adamlarından birisinin kendisine bıraktığı şekilde ifadesini değiştirmesini ister. Mafya babası, Yalçın'ın bu teklifi reddetmesi üzerine karısını ve kızını kaçırır. Rıza Baba olayı çözmek için Hakan'ı aynı cezaevine gizli görevle gönderir.

BAKMADAN GEÇME!