Arınç, Şehzadeler’in Ramazan Gecelerine Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Arınç, Şehzadeler’in Ramazan Gecelerine Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 16:53

BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞINDA VATANDAŞLARA LİMONATA İKRAMINDA BULUNDU

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Hatuniye Cami’nde kılınan teravih namazının ardından vatandaşlara limonata ikramında bulundu. Arınç, daha sonra Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde sahne alan Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce konserine katılarak, meydanda hemşehrileriyle hasret giderdi.
Şehzadeler Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Geceleri, Emre Gündaş ile Çocukça Ramazan programıyla başladı. Gündaş her akşam olduğu gibi birbirinden eğlenceli yarışmalarla miniklere unutulmaz bir akşam yaşattı. Çocuklar için düzenlenen etkinliklerin ardından Hatuniye Cami’nde teravih programı gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan vatandaşlara limonata ikramında bulunuldu.
“ŞEHZADELER’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL”
Ramazan Gecelerinin ikinci bölümünde ise Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce yer aldı. Konsere Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Selçuk Özdağ ve Murat Baybatur, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda vatandaş katıldı. İnce, tasavvuf müziği eserlerini Manisalılarla birlikte seslendirdi. Sahneye çıkarak selamlama konuşması yapan Başkan Çelik, “Şehzadeler’de her alanda hizmetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Sosyal kültürel hizmetlere ayrı bir önem veriyoruz. Mübarek Ramazan ayı da Şehzadeler’de bir başka güzel oluyor. Ramazanın manevi atmosferine uygun etkinliklerimizi hemşehrilerimizle birlikte idrak ediyoruz. Her gün iftar sofralarımız kuruluyor, mahallelerimizde ve bu meydanda etkinliklerimiz oluyor. Bugün çok değerli büyüğümüz, şehrimize sayısız hizmetleri olan Başbakan Yardımcımız bizleri ziyadesiyle memnun etti, onurlandırdı, meydanımızı şereflendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çelik konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a mesir sepeti ve çiçek takdim etti.
ARINÇ, BAŞKAN ÇELİK’İ TEBRİK ETTİ
Başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Çelik’i tebrik eden Başbakan Yardımcısı Arınç ise, “Huzurlarınızda değerli başkanımız Ömer Faruk Çelik kardeşimi candan tebrik ediyorum. Sizler ona güvendiniz, onu desteklediniz, oylarınızla Şehzadeler’imize belediye başkanı yaptınız. O da bu güvene her zaman karşılık verdi. Sizin için çalışıyor, sizin rahat, huzurlu, mutlu olmanız için gayret ediyor. İnşallah yıllar boyu bu gayretler sürecek, Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarımız belediye hizmetlerinden memnuniyet duyacak. Allah huzurumuzu bozmasın. Ramazan ayınızı ve Kadir Gecenizi de şimdiden tebrik ediyorum. Tasavvuf musikisinden güzel eserler sunan Ahmet İnce arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. Değerli valimiz ve milletvekillerimiz de Manisa için elinden geleni esirgemiyor. Ben de nerede olursam olayım, hep Manisalı olarak kalmaya devam edeceğim” dedi.
Konserin ardından Osmanlı kahvesine geçildi. Manisalılar Arınç ve Başkan Çelik’le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Başkan Çelik, tüm misafirlere Şehzade tatlısı ikramında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!