Arılar zirvede

Güncelleme Tarihi:

Arılar zirvede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 15:26

Kütahya’da düzenlenen “Okullar Arası Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları Türkiye Finalleri” tamamlanırken, şampiyonluğu Arı Koleji kazandı.

Haberin Devamı

Geçen yılın Ankara şampiyonu ve Türkiye ikincisi Arı Yıldız Kız Basketbol Takımı, başarısını Türkiye şampiyonluğu ile taçlandırdı. Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları İl Birinciliği’nde hiç yenilmeyen siyah-sarılı ekip, bu unvanını, Türkiye finallerinde de sürdürdü.Türkiye yarı finallerini, yenilgi almadan geçen Arı Koleji, finallerde de rakiplerine büyük üstünlük kurdu.  Yarı final mücadelesinde, İzmir şampiyonu Mürşide Altınçubuk Ortaokulu ile karşılaşan Arı Koleji, maçı 66-39 kazanıp adını finale yazdırdı. Arı Koleji, finalde, Mersin Tarsus Çukurova Sanayi Ortaokulu’nu 74-33 gibi farkla yenip, bütün sezon boyunca hiç yenilgi almadan şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Şampiyonluk kupasını Başkente getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özel Arı Okulları Spor Etkinlikleri Koordinatörü Tuncay Elkoca, “Sporcu öğrencilerimizin her zamanda yanında olan ve desteklerini esirgemeyen, başta kurucumuz Sıtkı Alp olmak üzere, Genel Müdür Yardımcılarımız Dr. Seva Demiröz ve Seda Tarman’a değerli katkılar için teşekkür ediyorum. Geleceğe başarıyla yürüyen belki de milli formayla ülkemize nice mutluluklar yaşatacak yıldızlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!