Arifiye’de Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Güncelleme Tarihi:

Arifiye’de Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2015 14:59

ARİFİYE'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YAPILAN GÖSTERİLER İLGİ GÖRDÜ

Arifiye’de Ramazan etkinlikleri hafta sonu gerçekleştirilen programlarla sona erdi.
Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek Ramazan ayı boyunca Cumartesi geceleri düzenlenen etkinlikler, son hafta Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere iki gece düzenlendi. Dolu dolu geçen programlar, vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.
Ramazan etkinliklerinde Arifiye’li vatandaşlar ve çocuklar, Hayali Seçkin tiyatrosu tarafından sahnelenen Karagöz Hacivat gösterisini, Ateşbaz Yunus Emre’yi, İllüzyonist Okan Okay’ın birbirinden güzel İllüzyon gösterilerini, Mega Show tarafından sahnelenen gösteri, Grup Mübarek ve Türk Tasavvuf Musikisi Derneği tarafından seslendirilen Tasavvuf Musikisi eserlerini ve semazen gösterileni izleme fırsatı buldu.
Etkinliklerde çocuklara Miki Mouse, Dufy Duck, Tahta Bacak ve Nasrettin Hoca eşlik etti. Arifiye Belediyesi tarafından etkinliklere katılan konuklara; Osmanlı şerbeti, Osmanlı Macunu ve Pamuk şekeri ikram edildi.
Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, “Nerde o eski Ramazanlar diye hayıflanmak yerine, Gençlerimizin ve çocuklarımızın Ramazan ayını bayram havasında geçirmesini, bu güzel günlerin hafızalarında tatlı bir anı olarak kalmasını amaçladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkilere bakarak ta bunu bir nebze de olsa başardığımız kanaatindeyim. Mübarek Ramazan ayını uğurladığımız bu günlerde vatandaşlarımızın Kadir Gecelerini tebrik ediyor, Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin; Arifiye’li hemşerilerimin, Aziz Milletimizin ve Tüm İslam Aleminin bağışlanmasını ve hakkında hayırlara vesile olmasını Allah’ü Teâla’dan niyaz ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!