Arife Günü’ne özel bayram alışverişi fırsatları CNR EXPO’da

Güncelleme Tarihi:

Arife Günü’ne özel bayram alışverişi fırsatları CNR EXPO’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 13:51

Arife Günü’ne özel bayram alışverişi fırsatları CNR EXPO’da

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA)- CNR EXPO'da Bayram Alışveriş Günleri’nde Arife Günü'ne özel indirim uygulanacak böylece etek, şort, pantolon 5 liraya, elbise ve ayakkabı ise 10 liraya satılacak.

CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen Bayram Alışveriş Günleri’nde firmalar ellerindeki tüm stokları eritmek için vatandaşa Arife Günü’ne özel indirimler uygulayacak. Stoklarını eritmeyi planlayan firmalar, kadın-erkek şort ve pantolonunu 5 liraya, ayakkabı ve çantaları 10-20 lira arasında değişen fiyatlara satacaklar. Çocuk tişörtü, pantolonu ve eteğinin 5 liraya, çocuk elbisesinin de 10 liraya satılacağı organizasyonda, firmalar mağazalarında sattıkları 500 liralık takım elbiselerin fiyatını 50 liraya, 150 liraya sattıkları elbiselerin fiyatlarını ise 10 liraya düşürdü. Sarı Etiket Genel Müdürü Genco Özcan organizasyonun alışverişi canlandırdığını belirterek “Geçtiğimiz yıla göre Bayram Alışveriş Günleri’nde ciromuzu yaklaşık 3 kat artırdık. Arife Günü’nde elimizdeki tüm malları eritmeyi aynı zamanda vatandaşın yüzünü güldürmeyi istiyoruz. Bunun için indirim uyguladığımız tüm ürünlerde yeniden indirim yaptık” dedi.

"2 BİN SAAT SATILDI"

Distribütörleri olduğu markaların saatlerini etkinliğe özel olarak, outlet fiyatlarının da altında satışa çıkaran Saat&Saat Outlet Bölge Müdürü Ali Korkmaz, "Fiyatları 500 lira ile 3 bin lira arasında değişen Fossil, DKNY, Armani, Michael Kors, Adidas gibi bilinen markaların saatleri, 100 lira ile 250 lira arasında değişen fiyatlara satıyoruz.Organizasyona stoklarımızı eritmek için katıldık. Bugüne kadar yaklaşık 2 bin saat sattık. Standımızda 100-250 lira arası saatler var. Bunların yanı sıra yeni yeni 500 lira ve üstü saatleri de getirdik. Burada bunlara da talep çok yüksek. Talepten de çok memnunuz. Markalarımızın yüksek indirimi var. Distribütörü olduğumuz bütün moda markalar burada bulunuyor. Arife Günü için de standımızda çok sayıda saat çeşidimiz olacak” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!