‘Arif v 216’ gala yaptı

Güncelleme Tarihi:

‘Arif v 216’ gala yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2018 14:45

5 Ocak’ta vizyona giren ‘Arif v 216’ filminin başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Zafer Algöz, önceki akşam Cepa AVM’de Ankaralı hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Arif v 216’nın Ankara galası öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, filmin mutluluk ve iyilik temasını içerdiğini belirterek, “Filmin reaksiyonu çok güzel. Bu çok mutluluk verici. Uzun zamandır uğraştığımız bir işti, çokta güzel netice verdi. Yeni sezon çok güzel başladı. Seyirci bazı şeyleri yoğun şekilde tercih ediyor. Bu sezon kapsayıcı filmler çok güzel iş yaptı. Biz de onların peşinden aynı tonda seyirciye hitap ediyoruz aslında. Böyle devam eder diye umut ediyorum. Biraz dersimize çalıştık bu sefer. Film dün çok izlendi. Herkes filminin çok izlenmesini ister ama aynı zamanda beğenilmesini de ister. İkisi bir arada olunca daha güzel oluyor” diye konuştu. Oyuncular, basın toplantısının ardından merkezin giriş katında hayranlarıyla buluştu. Üç ünlü oyuncuya Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

TWEET AÇIKLAMASI

Cem Yılmaz, Zafer Algöz’ün filmi beğenmediğini söyleyen ve bu yönde tweet atan Ayça Tekindor’a Twitter üzerinden verdiği “Iban’ı gönder, paranı geri göndereyim” mesajıyla ilgili olarak da, “Arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Bu iki yakın arkadaş arasında yapılan esprili bir konuşma” diye açıklama yaptı.
Ankara galasına “adam adama” geldiklerini söyleyerek, “Filmimizin güzel kızları da bizimleydi ama kısmet. Ankara’da askerliğimiz geçtiği için demek ki toprak öyle çekti bizi” esprisini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!