Arif’i hırs bastı

Güncelleme Tarihi:

Arif’i hırs bastı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe derbisi hazırlıklarını sürdüren G.Saray'ı sessizlik kapladı. Teknik direktör Fatih Terim idmanda futbolcularına hiç müdahale etmeden sessizce izledi. Uzun süredir sakat olan Arif çift kalede hırslı ve istekli göründü. Ahmet'in hala oyun içinde aksadığı gözlenirken, Ergün ise güç kazanmak için tek başına çabukluk hareketleri yaptı.

Yarınki derbide bu üç futbolcu arasında Ergün'ün forma şansı yüksek gözüküyor. Hazırlıklarını sessiz sedasız sürdüren G.Saray'da Terim de Fenerbahçe maçı öncesi sessizliğini koruyor. Terim, F.Bahçe maçıyla ilgili görüşleri sorulduğunda, ‘‘Ben de takımla birlikte kampa girdim. Zaten ben ne söylersem tersini yazıyorsun’’ yanıtını verdi.

Sergen Makedonya'da

GALATASARAY'ın transferi konusunda anlaştığı Sergen Yalçın, dün hülle işlemini gerçekleştirecek Sloga Jugomagnat takımı ile sözleşme imzalamak üzere Makedonya'ya gitti. Sergen, işlemlerin bitmesinin ardından Sloga'dan Galatasaray'a transfer olacak.

Kaleci Mehmet'e moral aşısı

F.BAHÇE karşısında G.Saray kalesini koruyacak Mehmet'e antrenör Eser Özaltındere bir yandan özel idman yaptırırken, diğer yandan da moral aşılayarak genç kaleciyi derbiye hazırlıyor. Özaltındere, ‘‘Mehmet'i piskojik motivasyon hazırlığına aldık. Mehmet'e güvenim tam’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!