Arıcılardan terörle mücadele ekiplerine 40 kutu bal

Güncelleme Tarihi:

Arıcılardan terörle mücadele ekiplerine 40 kutu bal
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 11:20

Haberin Devamı

DİYARBAKIR (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesindeki arıcılar, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yer alan güvenlik güçleri için 40 kutu bal gönderdi.

Sur'da terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yer alan güvenlik güçlerine ülkenin farklı illerinden hediyeler gelmeye devam ediyor.

Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nin bir bölümünde kamu düzeninin sağlanması, barikatların kaldırılması, çukurların kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon, 28 Kasım 2015'ten bu yana devam ediyor.

Operasyonlarda yer alan güvenlik güçlerine moral ve destek vermek amacıyla Türkiye'nin farklı illerinden çeşitli hediyeler gönderiliyor.

Haberin Devamı

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki arıcılardan gönderilen 40 kutu bal, Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Minibüslere yüklenen bal kutuları, asker ve polislere teslim edildi. Güvenlik güçleri, kendilerine gönderilen bu hediyelerde katkısı ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!