Arena'da kritik maç

Güncelleme Tarihi:

Arenada kritik maç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 14:00

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşmemek için çırpınan Bucaspor ile Play-Off hattına adını yazdırmak isteyen Aydınspor 1923, yarın İzmir’de kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Buca Arena’da saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Seser Tuna yönetecek. Sıralamada 19 puanla 17. basamakta olan ev sahibi sarı-lacivertlilerde golcü Hasan ve orta Ömer Kanberoğlu, 33 puana sahip 6. durumdaki siyah-beyazlılarda ise kaleci Evren forma giyemeyecek. Maçın bilet fiyatları ise VIP tribünü 15, kapalı 10, maraton 7, kale arkası ile misafir tribünler 5 TL olarak belirlendi.

Bucaspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda iki kez mağlup ettikleri Aydınspor 1923’ü yine yeneceklerini söyledi. Alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak istediklerini ifade eden Kaya, "Zor bir maç olacak. Aydın da çok iddialı bir takım. Taraftarımızın desteği ile galip geleceğiz" dedi. Efeler’in başında çıktığı 6 karşılaşmayı da kaybetmeyen Teknik Direktör Tarık Daşgün ise, "Bucaspor’un galibiyete daha çok ihtiyacı var. O nedenle üstümüze gelecekler. Rakibi iyi analiz ettik. Planlarımızı yaptık" şeklinde konuştu.

BUCASPOR

Haberin Devamı

Mert - Sancar, Adil, Onur, Batuhan, Emre, Burakcan, Ferhat, Barış, İbrahim, Deniz.

AYDINSPOR 1923

Ulaş - Erdi, Mehmet Bektaş, Devrim, Murat, Ramazan, Serhat, Gürcan, Seçkin, Murat Gürkan, Nezir

Arenada kritik maç



Aydınspor 1923’e iki yeni marş

AYDINLI ressam ve şair Eşref Gülpınar, üç yıl önce Aydınspor 1923 için yazdığı "Şampiyonluk Geliyor, Çıldır Zeybeğim" isimli marşın ardından şimdi de iki yeni tribün marşı hazırlıyor. Gülpınar, söz, beste ve yorumu kendisine ait olan "Asi Kankalar Tribün Marşı" ve "Şampiyonsun Zeybeğim" adlı iki yeni marş için stüdyoya girdi. Marşın bazı bölümlerinde ise Asi Kankalar Grubu üyesi 15 taraftar da Gülpınar’a stüdyoda vokal yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!