Arda'ya şaşırtan sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Ardaya şaşırtan sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 11:31

Barcelona’ya transfer olan ve sezon hazırlıklarını ABD’de sürdüren Arda Turan takım arkadaşlarının hazırladığı sürpriz karşısında oldukça şaşırdı.

Haberin Devamı

Pazar gecesi takım arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Arda Turan ve Aleix Vidal’i ilginç bir şaka bekliyordu. İki hafta boyunca çalışan, arkadaşlarına hiçbir şaka yapmayan Iniesta ile Busquets ikilisi, tatlıların ardından Arda ve Vidal’i yanlarına çağırdı. İki futbolcuya yeni oldukları için bir test yapacaklarını söyleyen Iniesta, bunu başarıyla geçmek zorunda olduklarını belirtti.

Arda ve Vidal’i birer sandalyeye oturtan tecrübeli futbolcular, bugüne kadar hissettiklerini salona karşı anlatmalarını istediler. Arda Turan, İspanyolca konusunda zorlanmasına rağmen kısa monologlarla duygu ve düşüncelerini Barcelonalı futbolculara anlattı. Büyük bir çaba göstererek düşüncelerini anlatan Arda Turan arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken, bu konuda oldukça rahat olan Aleix Vidal ise esprili tarzıyla herkesi kahkahalara boğdu.

Haberin Devamı

İspanyol basını da Arda’nın arkadaşlarına sağladığı uyumun ve dil problemine rağmen takımın en sevilenleri arasına girmesinin şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!