Arda'nın tepkisi yanlış

Güncelleme Tarihi:

Ardanın tepkisi yanlış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2010 00:00

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil, Arda’nın Metin Oktay’ı örnek alması gerektiğini savunurken, Erman Toroğlu, “Kaptan bunu yaparsa, taraftar da döver” dedi. Ahmet Hakan da, genç yıldızın sabırlı olması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Uğur Dündar
Fenerbahçe Marşı’na canlı bomba muamelesi yapmak!..

G.SARAY kaptanı Arda Turan’ın tepkisini anlamak mümkün değil! Cep telefonunda Fenerbahçe Marşı’na canlı bomba muamelesi yapması, akıllara durgunluk verecek bir durum. Kaptan Arda’nın ne yapması gerektiğine gelince... Öncelikle idman ve kamp yaptıkları tesislerdeki Metin Oktay adının bir tabeladan ibaret olmadığını, o büyük insanın, gol krallığının yanı sıra centilmenlikte de taçsız kral olduğunu öğrenmesi gerekir. Unutulmamalı ki, futbolcular sadece ayakları ile değil, kalplerindeki güzelliklerle de büyüler.
Arda isterse ona, TRT televizyonunda Metin Oktay’ın yaşamını hayranlıkla anlattığımız “İşte hayatınız” programının bir kopyasını armağan edebilirim. Onu dikkatlice seyrederse, hem taçsız krallığın ne anlama geldiğini hem de büyük G.Saray kaptanının tüm futbolseverlerin gönüllerinde niçin taht kurduğunu tek derste öğrenmiş olur.

Yılmaz Özdil
Kendi telefonu nasıl?

ARDA, “Telefonu kapatsana” demiş adama. Uçak mı kardeşim orası? Neden kapatsın telefonu? Üstelik, hadisenin yaşandığı o tesislerin adı, Metin Oktay. Jübilesinde Can Bartu’nun formasını giydiğini, Can Bartu’nun da Metin’in formasını giydiğini düşününce. Sanırım Metin Oktay ile Arda arasındaki kaptanlık farkı, Barack Obama ile Yalova kaymakamı arasındaki fark kadar. Bir de şunu merak ediyorum. Madem bu kadar fanatik G.Saraylı, arasak cepten kendi telefonu nasıl çalıyor acaba?

Erman Toroğlu
Misafire posta...


KULÜP taraftarlarının diğer statlara rahat rahat gitmesini istiyoruz. Ondan sonra da antrenmana gelen rakip takım taraftarına posta atıyoruz. G.Saray kaptanı bunu yaparsa, taraftar da o gelen misafir seyirciyi döver. Şunu demeliydi, “Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bizi merak ettiniz. Ama herşeye rağmen keşke telefonunuzu darbeliye alsaydınız.”

Ahmet Hakan
Problem çalan kişide


ARDA Turan’ın tepkisinden ziyade, orada o marşı çalanlarla ilgili problem var. Orada o marşın çalınmasını ben de doğru bulmuyorum. O cep telefonundan Fenerbahçe marşının kasten ve Arda’nın sinirlenmesi için çalındığını düşünüyorum. Bizim futbolcularımızın çabuk gaza geldiğini düşünüyorum. Arda’nın bir futbolcu olarak sabırlı olması gerek.

Şansal Büyüka
Görevliler nerede?


FLORYA’da antrenmanı izleyen bir kişinin cep telefonunda Fe-nerbahçe marşı çalınca, şahsen ben “Fenerbahçe taraftarının Galatasaray antrenmanında ne işi var” diye şaşırdım. Eğer buna bir müdahale olacaksa kaptan Arda’dan önce Florya’nın bir dizi güvenlik görevlisi var. Müdahaleyi Arda’nın yerine onlar yapmalıydı.

Rıdvan Dilmen
Doğru bir davranış değil


O kişi Fenerbahçe Marşı’nı antrenmanda, tam Arda yanından geçtiği sırada çalsaydı, Arda’nın tepki göstermesi doğal karşılanabilirdi. Bu Samandıra’da, Fenerbahçe antrenmanında da olsa aynı şekilde düşünürdüm ve tepkiyi normal olarak değerlendirirdim. Ancak bunun dışında bir şey olduysa, Arda’nın bu şekilde bir polemiğe girmesini, örnek bir futbolcu olduğu için yanlış buluyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!