Arda'nın ödülü Yusuf'a

Güncelleme Tarihi:

Ardanın ödülü Yusufa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2006 11:48

Memorial Hastanesi'nin sponsorluğunda düzenlenen “Memorial 11 Altın Adam” yarışmasında, Kasım ayının altın futbolcusu Ankaragücü'nden Ceyhun Eriş oldu. Eylül ayının altın adamı seçilen ancak Bordeaux maçında rakibine kafa attığı için ödülü geri alınan Arda'nın yerine Denizlisporlu Yusuf altın adam oldu.

Kalyon Otel'de yapılan jüri toplantısında, ligin 12., 13. ve 14. hafta maçlarının oynandığı Kasım ayı değerlendirildi.
Orta saha oyuncuları arasında yapılan değerlendirmede Kasım ayının altın futbolcusu Ankaragücü'den Ceyhun Eriş oldu. Fenerbahçeli Tuncay Şanlı gümüş, Ankaraspor'dan Bilal Kısa ise bronz adam seçildi.
Kasım ayının altın yöneticisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, altın antrenörü Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ve altın hakemi ise Vedat Yüksel oldu.

ARDA'NIN ÖDÜLÜ YUSUF'A

Eylül ayının altın adamı seçilmesinden sonra Galatasaray'ın Fransa'nın Bordeaux takımıyla yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında rakibine kafa attığı için ödülü geri alınan Arda'nın yerine Denizlisporlu Yusuf altın adam oldu.
Eylül ayının orta saha oyuncuları arasında yeniden yapılan oylamada, Denizlisporlu Yusuf Şimşek altın adam seçilirken, Antalyaspor'dan Ali Bilgin gümüş, Fenerbahçeli Alex de Souza ise bronz adam oldu.
Toplantı sonunda ekim ayının altın adamları olan Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin ödüllerini aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!