Ardahan'da Cazibe Merkezi toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ardahanda Cazibe Merkezi toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 11:06

Ardahan'da Cazibe Merkezi toplantısı

Haberin Devamı

 

 

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)- Yatırım-Destek Hamlesi kapsamında 23 kenti kapsayan cazibe merkezlerinin toplantısı Ardahan'da yapıldı.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) konferans salonunda yapılan toplantıya, Vali İbrahim Özefe’nin yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ATSO Başkanı Çetin Demirci, SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu ile Ardahanlı iş adamları ve yatırımcılar katıldı. Vali İbrahim Özefe, “Dışarıda Ardahan’ı sorduğunuz zaman, çok uzaklarda, memleketin en kuzey doğusunda, Türkiye’nin en soğuk havasına sahip bir yer diye ifade ediliyor. Bu ifade artık değişiyor, Ardahan’da değişim başladı. Devletimizin yaptığı yatırımlar sayesinde bu algı kırılıyor, bizler de bu algıyı kırmak için çalışıyoruz. Ben buradan ümitli olduğumuzu belirtmek istiyorum. Özellikle cazibe merkezleri programından çok daha ümitliyiz. İlimize iş adamları, yatırımcılar gelmeye başlıyor. Cazibe merkezlerinin ülkemize ve Ardahan’a hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

SERKA Genel Sekreteri Hüsnü Kapu tarafından Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımcılara sağlanacak olan faizsiz yatırım kredisi desteği, danışmanlık hizmetleri desteği, bedelsiz yatırım yeri tahsisi desteği, fabrika binası yapım desteği, çağrı merkezi ve veri merkezi yatırım destekleri hakkında sunum eşliğinde detaylı bilgiler verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!