Ardahan esnafından futbol takımına moral yemeği

Güncelleme Tarihi:

Ardahan esnafından futbol takımına moral yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 12:03

Ardahan esnafından futbol takımına moral yemeği

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)-Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Espender Yılan ve yönetim Kurulu üyeleri Serhat Ardahan Sporlu oyuncularla yemekte buluştu.

   Serhat Ardahanspor’un kendi sahasında ağırlayacağı Trabzon ekibi Bahçecikspor karşılaşması öncesi Ardahanlı esnaflar adına bir yemek organize düzenleyen Ardahan Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Espender Yılan, "Böyle bir yemekle bizleri Bölgesel Amatör Ligde layıkıyla temsil eden takımımıza destek olmak ve moral vermek istedik" dedi.

   AESOB Başkanı Yılan, “Serhat Ardahan Spor BAL liginde bizleri en iyi şekilde temsil ediyor. Ardahanlı esnaflar olarak takımımızın her zaman yanındayız. Biliyoruz ki takımımızın üçüncü lige çıkması esnafımızın yararına olacaktır. Şehrin ekonomisine canlılık katacağından eminim. Bu anlamda bu takıma Ardahan esnafı olarak sahip çıkmalıyız ve elimizden geldiğince destek olmalıyız. Ardahan’ın tanıtılmasında da önemli bir misyona sahip olan Serhat Ardahan Spor’un her başarısı biz Ardahanlı esnafın başarısı demektir. Profesyonel lige çıkmamız durumunda Ardahan’a gelecek olan taraftar ve ziyaretçilerin artışı Ardahan ekonomisine canlılık katacaktır” diye konştu

 Ardahan Spor yöneticileri  ve sporcuları sezon başından beri ilk kez böyle bir organizasyonun yapıldığına dikkat çekerek, bu tür organizasyonların kendilerine moral ve motivasyon sağladığını ifade etti. Sporcular ve yönticiler AESOB Başkanı Espender Yılan’a ve yönetimine teşekkür ettiler.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!