Arda Turan'sız Valencia'nın karşısına çıkacak olan Barcelona rekora koşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Arda Turansız  Valencianın karşısına çıkacak olan Barcelona rekora koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 16:57

İspanya Kral Kupası Valencia – Barcelona maçı detayları neler? Arda Turan rövanş maçında forma giyecek mi? Valencia - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona hangi rekora ulaşmak üzere? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İspanya Kral Kupası yarı final 2. maçında Valencia ve Barcelona karşı karşıya gelecek. İlk maçtan 7 – 0’lık avantajla ayrılan Barcelona rövanş maçına çıkacak. Maç öncesi yapılan açıklamada Barcelona takımında Arda Turan’ın da aralarında bulunduğu birçok futbolcunun karşılaşmada forma giymeyeceği bilgisi verildi.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU?

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında evinde Valencia’yı ağırlayan Barcelona karşılaşmayı 7 – 0 kazandı. Müsabakada Türkiye’nin milli gururu Arda Turan 90 dakika boyunca forma giyerken, oyunda bir asist verdi. Karşılaşmada Messi ve Suarez akıllara kazınırken, Lionel Mesi 3, Luiz Suarez ise 4 gol kaydetti.

VALENCİA – BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Maç Günü: 10 Şubat 2016 Çarşamba

Maç Saati: TSİ 22:00

Stat: Mestella Stadyumu

Haberin Devamı

Karşılaşma Hakemi: Carlos Velasco Carballo

Yayın: Karşılaşma Türkiye kanallarında yayınlanmayacak. Ancak maç uydudan izlenebilir. Kanallar ise şu şekilde; Arena Sport 3 HD (cro), beIN Sports MENA 3 HD, Canal Partidazo / HD, Digi Sport 1 (hun) / HD, Sport 2 (israel) / HD, Sport TV1 (portugal) / HD

YILDIZLAR DİNLENECEK

Barcelona’nın teknik direktörü Luis Enrique, İspanya Kral Kupası yarı finali rövanş maçı için yıldız futbolcularını dinlendirmeye karar verdi.

Kulüp tarafından açıklanan 18 kişilik maç kadrosunda Andres Iniesta, Sergio Busquets, Luis Suarez, Neymar, Dani Alves, Gerard Pique, Jordi Alba yer almazken, dün gerçekleşen antrenmana katılmayan Arda Turan'ın ise ayağında ağrı olması sebebiyle Valencia maçının kadrosuna alınmadığı bilgisi verildi. Duyumlara göre teknik adam Luis Enrique, Arda Turan’ı hafta sonu oynanacak Celta Vigo maçında oynatmayı düşünüyor.

Teknik direktör Luis Enrique, ilk maçta alınan 7 – 0’lık galibiyetin de verdiği rahatlıkla yarı final rövanşında şimdiye kadar forma giyme fırsatı bulamamış olan futbolculara şans tanıyacak. Açıklanan 18 kişilik kadrodaki 6 futbolcu bu akşamki maç için altyapıdan çağrılırken, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Carles Alena ise ilk defa A takımı kadrosuna dahil oldu.

Haberin Devamı

VALENCİA TARAFTARINDAN PROTESTO

Bu akşam Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Valencia takımında ise bazı gerginlikler yaşanıyor. Alınan kötü sonuçlar nedeniyle taraftarlar ve Valencia takımı arasında son günlerde bazı gerginlikler yaşanmakta. Yaşanan gerginliğin bugün oynanacak maça da yansıyacağı düşünülürken, Valencialı taraftarların takımı protesto etmek amacıyla maça gitmeme kararı aldığı öğrenildi.

BARCELONA REKORA GİDİYOR

Teknik direktörlüğünü Luis Enrique'nin yaptığı Barcelona takımı bugün oynanacak İstanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında da yenilmezse 2010 – 2011 sezonunda 28 karşılaşmayla gerçekleştirdiği "en uzun yenilmezlik serisi yakalayan İspanyol kulübü" rekorunu geçecek.

Haberin Devamı

La Liga’nın 7. haftasında  Sevilla karşısında 2 -1 mağlup olmasının ardından ligde 15, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4, FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda 2 ve İspanya Kral Kupası'nda 7 karşılaşmadır yenilgi almayan Barcelona, bugün gerçekleşecek olan karşılaşmada 2 önemli görev için ter dökecek. Bunlardan biri İspanya Kral Kupası finaline yükselmek, diğeri ise İspanyol futbol tarihine geçecek rekoru kırmak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!