Arda Turan'dan Hamza Hamzaoğlu ve Umut Bulut yorumu

Güncelleme Tarihi:

Arda Turandan Hamza Hamzaoğlu ve Umut Bulut yorumu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 10:41

A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu için, "Sevdiğimiz bir abimiz olduğu için üzüldük" yorumunu yaparken, spekülasyonlara konu olan Umut Bulut hakkında ise, "Umut Bulut adamdır. Hiç öyle sallanacak bir durumu yok" dedi.

Haberin Devamı

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, kız arkadaşı Aslıhan Doğan’la birlikte Persicope uygulamasından hayranları ile buluştu.

Canlı yayınla kendisine gelen soruları yanıtlayan Arda, Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasını, "Hamza Hoca kısmet... Sevdiğimiz bir abimiz olduğu için üzüldük ama yorum yapamam tabi..." sözleri ile değerlendirdi.

"Seni Barcelona’ya nasıl aldılar?" şeklinde gelen soruya ise Arda Turan esprili bir dille, "Ben de anlamadım" yanıtını verdi.

"OĞLUM NE YİYELİM, ALTINDAN YEMEK YİYELİM!"
Yıldız oyuncu, bisküvi yediğini gören bir başka kullanıcının “40 milyon Euro’luk adamsın bisküvi mi yiyorsun?” sorusuna ise yine kendine has esprili yaklaşımıyla, “Oğlum ne yiyelim, altından yemek mi yiyelim” dedi.

Arda Turandan Hamza Hamzaoğlu ve Umut Bulut yorumu
Arda son dönemde eleştirilen Galatasaraylı Umut Bulut’a da sahip çıktı ve, “Umut Bulut adamdır. Takım oyuncusudur. Hiç öyle sallanacak bir durumu yok” sözlerini sarf etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!