Aslıhan Doğan'dan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap!

Güncelleme Tarihi:

Aslıhan Doğandan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 15:57

Başarılı futbolcu Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan hakkındaki ayrılık iddiaları bitmek bilmiyor. Bu iddialara Aslıhan Doğan instagram'dan hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile yanıt verdi. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Barselona’ya dudak uçuklatan bir ücret karşılığında transfer olarak Türkiye’yi uluslararası alanda temsil eden milli futbolcumuz Arda Turan, yine yeniden gündeme damga vurdu.

Yaptığı her hareketi olay olan yıldız futbolcumuz bu kez sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde ailesini özel uçakla Barselona’ya götürerek Türk milletini bir kez daha kendine hayran bırakan Arda Turan, şu sıralar sevgilisi Aslıhan Doğan ile ayrı görülüyordu.

Son zamanlarda işleri dolayısıyla sık sık Türkiye’ye gelmek zorunda kalan Arda Turan’ın yalnız görüntülenmesi, sevgilisi ile ayrıldı dedikodularını körüklemişti. Ancak ünlü futbolcunun sevgilisi Aslıhan Doğan çıkan dedikodulara daha fazla mahal vermemek adına önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaştı.

Haberin Devamı

Aslıhan Doğandan ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

Arda Turan ile el ele dolaşırken çekilen bir fotoğrafı paylaşan Aslıhan Doğan, böylece ayrıldı iddialarına yanıt vermiş oldu. Fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan yıldız futbolcunun sevgilisinin paylaşımı hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

BAKMADAN GEÇME!