Arda Turan ile Aslıhan Doğan ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan ile Aslıhan Doğan ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:48

Başarılı futbolcu Arda Turan gecelerde yalnız görüldü. Geçtiğimiz haftalarda hakkında sevgilisi Aslıhan Doğan ile ayrıldı haberleri yapılan Arda Turan, çıkan dedikoduları doğrulayacak türden bir hareket yaptı. Çift arasında yeni gelişmeler var! İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bir günlüğüne İstanbul’a gelen ünlü futbolcu Arda Turan, önceki gün arkadaşlarıyla gece turuna çıktı. Gecede tek başına görüntülenen futbolcu geride soru işareti bıraktı.

Son zamanlarda özel hayatı ile magazin dünyasında çok konuşulan isimlerden olan milli futbolcumuz Arda Turan, şu sıralar Barselona formasıyla sahalarda top koşturuyor.

Önceki akşam arkadaşları ile gece gezmesine çıkan yakışıklı futbolcu, bir günlüğüne geldiği İstanbul’da aynı akşam iki farklı mekan gezdi. Mekan çıkışında basın mensuplarının objektiflerine takılan Turan, yanında sevgilisi Aslıhan Doğan olmadan görüntülendi.

Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan’dan ayrıldı haberleri ile gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu, hakkında çıkan ayrıldı dedikodularını adeta güçlendirecek cinsten bir harekete imza attı. Arkadaşlarıyla çıktığı gecede yalnız görüntülendi.

Haberin Devamı

Arda Turan ile Aslıhan Doğan ayrıldı mı

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Turan, “Lütfen, rica ediyorum, bir günlüğüne geldim. Yarın döneceğim, beni bu gece es geçin” şeklinde açıklamada bulundu.

Geceye Karaköy Mitte adlı mekanda devam eden yakışıklı futbolcu burada da habercileri görünce “Çok iyiyim, her şey yolunda” şeklinde kısa bir açıklama yaptı. Öte yandan kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen yabancı kadın hayranını kırmayarak fotoğraf çektirdi. Habercilere dönerek “Bunları yayınlamayın, bu da benim hayranlarımla aramızdaki özelimiz olsun” ricasında bulundu.

Mekanın önünde kendisini bekleyen aracına değil, arkadaşı Gökhan Şükür’ün aracına bindi. Araç geri geri giderken arkadaki Arda Turan’ın aracına çarptı. Bunun üzerine Turan, çarpan arkadaşına “Hop hop benim araca çarptın” şeklinde esprili bir söz söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!