Arda Turan ile barıştığı iddia edilen Aslıhan Doğan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan ile barıştığı iddia edilen Aslıhan Doğan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 10:27

Arda Turan ve Aslıhan Doğan cephesinden sürpriz bir haber geldi. İlişkilerini 6 ay önce noktalayan çiftin barışma sinyalleri verdiği öğrenildi. İddialara göre 2 yıllık ilişkilerini bitiren ve hiç görüşmeyen Arda Turan ve Aslıhan Doğan, 15 gün önce mesajlaşmaya başladı. Peki, Arda Turan ile barıştığı iddia edilen Aslıhan Doğan kimdir?

Haberin Devamı

İsmini Arda Turan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra sevgili olduğu Aslıhan Doğan ile uzun bir birlikteliği olmuştu. Hatta çifte evlenecekler gözüyle bakılıyordu... Ancak beraberliklerini bitirme kararı aldılar ve sonrasında Aslıhan Doğan sosyal medya hesabını da uzun bir süre kapattı.

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NEDEN AYRILMIŞLARDI?

Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra adını hiçbir aşk dedikodusuna karıştırmayan Aslıhan Doğan, “Neden ayrıldınız?” sorusuna aylar önce şu cevabı vermişti: İlişki özen ister, ama biz birbirimizi ihmal ettik. Öncelikler değişti. Bazı şeyleri yitirdik. İlişkimiz geleceğe taşınamaz hale geldi. Yıpratmadık, bitirmeye karar verdik. 

BAKMADAN GEÇME!