Arda Turan hastanelik oldu!

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2015 14:23

Barcelona maçında yardımcı hakeme ayakkabı fırlatmasıyla dünya gündeminde 1 numaraya yükselen Arda Turan, bugünkü antrenmanda sakatlandı. Hastanede kontrolden geçen Arda'nın, sol ayağında kas sorunu yaşadığı belirtildi. Milli yıldız Atletico'nun yarın oynayacağı Eibar maçının kadrosuna alınmadı.

Haberin Devamı

Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, bugün yapılan antrenmanda sakatlandı.

Arda Turan hastanelik oldu

Atletico Madrid, olaylı Barcelona maçının ardından ilk idmanını bugün yaptı.

FC Barcelona ile oynadıkları maçın ardından ilk antrenmanına çıkan Arda, doğum gününü kutladığı günde sakatlık şoku yaşadı. İdmanı yarıda bırakan Arda Turan, kulüp doktoru Villalon ile birlikte tedbir amaçlı ve sakatlığının tespit edilmesi için hastaneye gitti.

Arda Turan hastanelik oldu

Arda Turan, sakatlanmasının ardından otomobille hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Arda Turan, tesislerden ayrılarak doktoru Villalon gözetiminde Madrid'de özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede kontrolden geçen Arda'nın, sol ayağında kas sorunu yaşadığı belirtildi. Eibar'a karşı görev alamayacak milli futbolcunun, 7 Şubat'taki Real Madrid maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

Arda Turan, Twitter hesabından yayımladığı mesajda, "Merak eden herkese teşekkür ederim. Önemli bir şeyim yok, gayet iyiyim. Sadece adalemle ilgili bir kontrol için hastaneye geldim" ifadesini kullandı.

Arda Turan hastanelik oldu
ARDA TURAN ÇILDIRDI AYAKKABINI FIRLATTI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!