Arda takımda kalacak

Güncelleme Tarihi:

Arda takımda kalacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 00:00

Galatasaray’ın yönetim kurulu üyesi Celal Gürcan, kaptan Arda Turan’ın kafasının karışık olmadığını, aksine Florya’da çalışmalara başlamış olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve başarılı futbolcunun takımda kalacağını söyledi.

Haberin Devamı

Gürcan, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Arda Turan’a sayın Adnan Polat döneminde Atletico Madrid’ten teklif vardı. Kendisine teklifler gelecektir ve bunu kendisi değerlendirecektir. Şu anda gözüken şudur: Arda Galatasaray’dadır. Galatasaray’ın futbolcusudur ve önümüzdeki dönemde takımla kampa gidecektir. Ayrıca Arda’nın kafası karışık değil. Tam tersine çok mutludur. Bununla birlikte Fatih hocanın olduğu yerde futbolcunun kafası karışık değildir. Bir olumsuzluk varsa bunu Fatih hoca bunu üstlenir ve sorunu çözer. Patron Fatih hocadır” dedi.

FLORYA’DAKİ ZİRVEDE TRANSFERLERİ VE GİDECEK OYUNCULARI KONUŞTUK

Tatilini geçirdiği Bodrum’dan Florya’da dün yapılan zirveye katılmak için İstanbul’a gelen Celal Gürcan, “Dünkü zirve barışma zirvesi olarak tarif edildi; aslında böyle değildi. Bu bir futbol toplantısıydı. Transferler ve önümüzdeki süreçte ne yapacağımız konuşuldu. Gidecek, gelecek futbolcular konuşuldu. Ayrıca yorumlandığı gibi kişiler arasında büyük bir çekişme ya da uzlaşmaz bir çelişki yok. Biz dinamik tartışma yaptık. Keşke bunları hep yapabilsek. Bu Galatasaray için çok daha iyi olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY’DA 2 TANE PATRON VARDIR

Fatih Terim’in Florya’nın patronu olduğu gerçeğinin yeni bir durum olmadığını ifade eden Gürcan, “Galatasaray’da 2 tane patron vardır. Bir tanesi kulübün başkanıdır. Bir de Florya’da teknik direktör, futbolun patronu vardır. Zaten durum böyleydi. Bir yenilik olmadı. Bülent Tulun futbolun koordinatörü ve başkanın danışmanı. Başkan’la birlikte çalışıyor. Başkan neredeyse Bülent Tulun da onunla birlikte…” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ARENA’YA TAŞINIYOR

Başkan Ünal Aysal’ın bundan böyle TT Arena’da çalışacağını ifade eden Aysal, “Başkanımız stadımız Türk Telekom Arena’da olacak. Oraya başkanlık ofisi yapıldı. Artık hep Galatasaray’ın içerisinde, kalbinde olacak. Bülent Tulun da onunla birlikte olacak” dedi.

FATİH TERİM’İN SÖZLEŞMESİYLE İLGİLİ HİÇ BİR SORUN YOK

Terim’in sözleşmesiyle ilgili hiçbir sorunun olmadığını belirten Celal Gürcan, “Sayın Fatih Terim’in henüz sözleşme imzalamadığı için antrenmana çıkmadığı iddia edildi; ama dün sabahki antrenman kondüsyona dayalıydı. Bundan dolayı Fatih hoca yoktu, ama sonrakinde Fatih hoca vardı. Bu tür kondüsyon antrenmanlarında teknik direktörün olması gerekmiyor. Dolayısıyla farklı yorumlar yapmak da gerekmiyor. Fatih hocanın sözleşmesi ilgili her şey tamamdır” diye konuştu. 

Haberin Devamı

AVRUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY İÇİN ADIM ATTIK

Transfer konusunda taraftarların içinin rahat olması gerektiğini belirten Gürcan, “Ben 6 dönemlik yöneticilik sürecimde ‘imza atılıncaya kadar hiçbir futbolcunun Galatasaraylı olmadığı gerçeğini’ öğrendim. Taraftarımız merak etmesin Galatasaray’ın istediği ve özlediği transferleri yapacağız. Ama şu anda bir adım atıyoruz. Bu adım, Galatasaray’ı herkesin özlediği Avrupa şampiyonluğuna götürecek bir adımdır. Fakat biraz zamana ihtiyacım var. Kimse merak etmesin keyifle beklenen Galatasaray geliyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!