Arda ödülünü aldı

Güncelleme Tarihi:

Arda ödülünü aldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 14:10

Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren Arda'ya kaptanlık ve 10 numaralı formanın verilmesini çok başarılı bir girişim olarak yorumladı.

Haberin Devamı

Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Süren, "Arda çok önemli bir yetenek ve ayrıca Galatasaray'dan yetişmesi bizim için gurur verici. Ayrıca Arda'ya Galatasaray'a bağlılığının ödülü olarak kaptanlık ve 10 numaranın verilmesi çok önemliydi. Arda, Metin Oktay ve bize büyük şampiyonluklar tattıran Hagi'nin formasını giymeyi hak etti." dedi.

AKIL BAŞTADIR

Arda'nın iki büyük sorumluluğu taşıyacak olgunlukta olduğunu söyleyen Süren, sözlerine şöyle devam etti: "Kaptanlık bandını taşıması çok önemli, akıl yaşta değil baştadır. Arda bu sorumluluğu yüklenecek ve taşıyacak kapasiteye sahip. Arda takımı yönetecek, sorumluluğu alacak kendi disiplinini ve yeteneğini tüm takım arkadaşlarına gösterecek.Yönetimi kutluyorum"

PSİKOLOJİK MÜCADELENİN DE BİLİNCİNDE

Arda'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini almak istmesi konusunda, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a kulübüyle ilgili yaptıkları nedeniyle büyük saygı duyuyorum. Ama herkes kendi yerinde güzel. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye, Arda'nın da Galatasaray'a yakıştığını düşünüyorum" şeklindeki açıklamasını da değerlendiren Süren, Arda'nın psikolojik mücadelenin farkında olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Arda, Galatasaray'a bağlılığını çok kibar bir şekilde ifade etmiş.Bu çıkışıyla bile Galatasaray'a kaptan olabileceğini, kaptanlığa yakıştığını  göstermiştir. Bu teklifin arkasında ne gibi bir psikojik mücadelenin olduğunu biliyorum. Arda da bu biliçte ve ödülünü almıştır."

Haberin Devamı

ZARAR İLK KEZ OMUYOR

Galatasaray'ın Lincoln'den 14 milyon Euro zarar etmesini normal karşılamak gerektiğini söyleyen Faruk Süren sözlerini şöyle tamamladı: "Takımlar transferde zarar edebilir. Gereken verim alınamamaştır. Bu ilk defa olmuyor. Bir çok takımda bunlar oluyor. Bu işte bitmiş oldu böylelikle."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!