Arda büyüyor

GALATASARAY, resmi olarak dördüncü maçına çıktı.

Her maç takımın biraz daha şekillendiğini görmek, pas trafiğinin, alan paylaşımının giderek oturması dikkat çekici. Rijkaard, belli ki işleri kafalarında biçimlendirdikleri gibi uygulatma yolunda önemli mesafe kat etmiş. Netanya karşısına zaten ilk maçta turu garantilemiş bir skorla çıkıldı. Bu yüzden Aydın, Linderoth, Nonda ve Barış gibi ilk 11’de kendisine yer açmak için çabalayan futbolcular sahaya çıktı. Aydın, 3 asist yaptı. Müthiş ekonomik, fakat faydalıydı.
Merakla beklenen Keita, rüzgar gibi başlayan Galatasaray’ın itici güçlerindendi. Attığı golü atacaklarının teminatı olarak görmek çok umut verici.

Antep sorusu

Arda Turan, her yönü ile büyüyor. Namı büyüyor, sorumlulukları büyüyor, yetenekleri büyüyor... Onu izlemek Galatasaraylılara müthiş bir gurur ve mutluluk veriyor. Leo Franco, yanında roman getirse bitirirdi herhalde; o kadar rahat bir maç oynadı. Sadece uzaktan gelen bir şut ve bir iki tane kafa karıştırıcı geri pasla uğraştı.

Uğur’un formunu tutması ve koruması sağ bek problemini tamamen ortadan kaldırabilir. Ona güvenim tam. Neticede Galatasaray, görkemli bir skor ve umut verici bir futbolla taraftarını sevindiren ve ümitlendiren bir maç çıkartmış oldu.
Şimdi ligin başlama zamanı. Galatasaraylı için herşey tıkırında gibi duruyor. Ama insan ister istemez kapalı tribünün pankart açarak sorduğu soruyu, kendi kendine tekrarlamaktan geri duramıyor: “Antep maçı niye 45 derecede, 19.30’da?” Bu soruya makul ve mantıklı bir cevabı olan versin. Yoksa gerçekten büyük saçmalık.

2 zayıf 2 güçlü

ŞAMPİYONLAR Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki play-off turu kuraları bugün çekilecek ve Avrupa kupalarındaki 4 temsilcimizin rakipleri belli olacak. İsviçre’nin Nyon kentinde saat 13.00’te önce Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri gerçekleşecek. Saat 14.30’da ise UEFA Avrupa Ligi kuralarıyla Fenerbahçe, Galatasaray, kupaya bu turda katılan Trabzonspor ile 3. eleme turunda Şampiyonlar Ligi’nden elenen Sivasspor’un rakipleri belirlenecek. Kura çekimini, Futbol Smart ve Eurosport naklen yayınlayacak. Fenerbahçe ile Galatasaray kuralarda seribaşı takımlar gruplarında yer alıp kolay takımlarla, Sivasspor ile Trabzonspor ise seribaşı olmayan torbalarda yer alıp seribaşı olan güçlü takımlarla eşleşecek.
Yazarın Tüm Yazıları