Arap pazarına Tempo Travel çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Arap pazarına Tempo Travel çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 14:52

Dünyanın en önemli turizm etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ATM Turizm Fuarı’nda Tempo Travel’ın İngilizce yayını büyük ilgi gördü. Fuarda dağıtılan dergiyle aynı zamanda katılımcılara ATO’nun desteğiyle hazırlanan ve Başkent tanıtımının yapıldığı Ankara Guide sunuldu.

Haberin Devamı

Dubai’de düzenlenen ve kısa adı ATM olan Arabian Travel Market’e dünyanın dört bir tarafından ilgi büyük oldu. 3 gün süren fuarda Türkiye, büyük stant alanıyla en yoğun katılım gösteren ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. Geçen yıllarda olduğu gibi şehirler, turistik ilçe ve bölgeler, oteller ile tur şirketleri tam kadro Türkiye stantlarında yerini aldı. Fuarın gözde etkinliklerinden biri de Tempo Travel dergisinin İngilizce versiyonun ziyaretçilere ücretsiz dağıtılması oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bankoları ile Ankara, Muğla gibi dev stantlar kuran destinasyonların stantlarından meraklılarına dağıtılan binlerce dergi büyük ilgi gördü. Bu yıl Tempo Travel İngilizce versiyonunun özel bir sürprizi de vardı. Ankara Ticaret Odası’nın destekleriyle hazırlanan hologram kapaklı kutu ve içindeki kuşe kağıda basılı Ankara guide katılımcılara sunuldu. Bu özel hediyeler ise dergiyle beraber Ankara Ticaret Odası’nın kurduğu stanttan dağıtıldı. 

Haberin Devamı

Arap pazarına Tempo Travel çıkarması

ŞEHRİMİZİ TANITTIK

Zaman zaman Ankara standının önünde uzun kuyruklar oluşurken, gördükleri ilgiden memnun olan ATO Yönetim Kurulu Başkanvekili Koray Güngör Şanal, Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Yıldırım ile Ferhat Ertürk ve Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Koordinatörü Seçim Aydın, katılımcılarla tek tek ilgilendi. Bir Başkent sevdalısı olduğunu vurgulayan Başkanvekili Koray Güngör Şanal, “Ankara olarak biz de şehrimizin turizmi potansiyelini yansıtmak üzere fuarda yerimizi aldık. Şehrimiz kentleşmede gösterdiği başarılar ve çeşitli alanlardaki turizm potansiyeli ile tanıtımın hakkıyla yapıldığında cazibe merkezi olabilecek bir güce sahip. En büyük turizm buluşmalarından biri olan ATM Dubai Fuarı’na Ankara’yı tanıtmak için katıldık” diye konuştu.  Fuara özel kostümleri ve yerel kıyafetleriyle katılanlar da Tempo Travel’ın ziyaretçilere ulaştırılmasında yardımcı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!