'Aramız bozuk, kanımız değil!'

Güncelleme Tarihi:

Aramız bozuk, kanımız değil
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 13:58

Vodafone Arena etrafındaki terör saldırısının ardından Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar, kardeşlik görüntüsü sergiledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki maçın ardından Vodafone Arena çevresinde gerçekleşen iki patlama tüm Türkiye'yi yasağa boğdu. Saldırı sonrasında Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları birlik beraberlik içerisinde paylaşımlarda bulundu.

Bursasporlu bir taraftar olan Çağıl Alperen Çörten, karşılaşma için İstanbul'a giden bir arkadaşının patlama sonrasında yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

"Arkadaşım Bursa'dan İstanbul'a otobüslerle geliyor Beşiktaş maçına gidiyor. Maç sonu ablasına gitmek için Bursa'ya dönmüyor ve oradan atkısını içine saklayarak ablasına gitmek için çıktığında patlamalar oluyor ve köşeye sığınıyor. Korkudan atkısının dışarı sarktığının farkına bile varmıyor. Bu gören Beşiktaş taraftarları, arkadaşımı alıp karnını doyurup 'Yatacak yerin var mı?' diye sorup ablasının evine sağ salim teslim ediyorlar. Bundan sonra Beşiktaş düşmanlığı benim için bitmiştir. Aramız bozuk kanımız değil."

 

Haberin Devamı



Çağıl Alperen Örten'in bu sözlerle anlattığı olayda özellikle Beşiktaş taraftarlarının davranışı büyük takdir topladı.

Olayların hemen ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi Marlo Baran, sosyal medya hesabından, "2 Bursalı arkadaşımız yanımızda. Taksiler gitmiyorlar, yollar kapalı, biz arkadaşları semtten çıkarıp konvoylarına bindireceğiz." şeklinde tweet atmıştı.



Bu arada Bursaspor taraftar gruplarından biri de olaylar sonrasında "Bursa da bizim Beşiktaş da bizim. Vatan, her şeyin üstündedir. Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun. Bu artık son olsun." paylaşımında bulundu. (sporx)




        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!