Arakan'da Müslümanlara yapılan soykırıma kınama 

Güncelleme Tarihi:

Arakanda Müslümanlara yapılan soykırıma kınama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2017 15:24

Arakan'da Müslümanlara yapılan soykırıma kınama 

Haberin Devamı

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde faaliyet gösteren Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Arakan'da Müslümanlara yapılan vahşeti ve yapılan zulmü kınadı.
Dünya'nın, Arakan'da yapılan soykırıma sessiz kaldığını belirten Zeki Avan, "Şu an Arakan'da dünyada eşi görülmemiş işkence yöntemleri ile Müslümanlar katledilmekte, Müslümanlara acımasızca soykırım yapılmaktadır. Burada yaşayanların tek suçu Müslüman olmaktır. Arakan'da devlet terörü vardır. Devlet ve misil kuvvetler masum kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden sivil insanlar katledilmektedir. Birçok ülke de adeta bu katliamı destekleyip, içten içe seviniyor. En azından yazılı kınama dahi yapamayan, İslam dünyasının zavallı liderlerine yazıklar olsun. Bu katliam ve zulme sessiz kalıp, görmezden gelen Müslüman Ülkelerinin liderlerine Cenabı Allah basiret ve şuur nasip etsin. Arakan'da ve dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanların sorunları ve sıkıntıları var. Ülkemizde hiçbir sorun yoktur. Ülkemizde terör sorunu vardır. Bizler ülkemize, tarih boyunca mağdur ve mazlum milletleri kabul edip, kucak açıp, bağrımıza basmaktayız. Ekmeğimizin yarısını onlarla paylaştık. Paylaşmaya da devam ediyoruz. Ama bizlerin gidecek hiçbir yerimizde yoktur. Bu nedenle ülkemizin kıymetini iyi bilelim" dedi.
Avan, 30 Ağustos'un 95'inci yıldönümü nedeniyle Türrk Silahlı Kuvvetleri ile tüm vatandaşların Zafer Bayramı'nı kutladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!