'Aradığım insanı bulursam evlenirim'

Güncelleme Tarihi:

Aradığım insanı bulursam evlenirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2016 12:42

Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Yaşar İpek oldu. Son single’i ‘Haybeye’ ile büyük beğeni toplayan ve yakın zamanda yoğun bir yurt içi turne programına çıkmaya hazırlanan Yaşar İpek, samimi açıklamalarda nulundu.

Haberin Devamı

Benim gibi sevmeli

Özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan ve nasıl bir ilişki yaşamak istediğinden bahseden İpek “Aşk yaşayacağım ya da evleneceğim insanın benim gibi sevmesini istiyorum. Bunun tarifini yapamam. Benim gibi severse her şey rayına oturur. Kıskançlık her erkekte vardır ya. Ama kadında kıskançlık çok tehlikeli. Kişi kendinden bilir durumuna çok inanırım. Aradığım insanı bulursam neden evlenmeyeyim. Benim de bir yuvam olur. Benim de çocuklarım olur. 2 tane çocuk olmalı. 1 tane yalnız kalıyor, 2 tane destek olur” dedi.

Aradığım insanı bulursam evlenirim

Yorumcu kimliğimle varım

Müzikte kendisini tek bir tarzda odaklamadığını belirten Yaşar İpek “Profesyonel olarak 2001 yılından beri şarkı söylüyorum. Mektepli bir insan değildim. Gerekli eğitimleri, gerekli dersleri almaya çalıştım. Bir süre sonra, tarzının şeklini değiştirmiyorsun. Bende yorumcu kimliğimi ortaya çıkardım. Bu albümden önce ‘Sus’ diye bir albüm yaptım. 90’ların hit olmuş pop eserlerini bir araya getirdim. Orada bu şarkıları seslendirirken, benim bir yorumcu kimliğim olduğunu fark ettim. Sesime yakışan, sana bunun duygusunu verebileceğim her şarkıyı artık ben okuyabileceğime inanıyorum ve bunu da yapıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Aradığım insanı bulursam evlenirim

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!