Araç hırsızlığında bir ilk: UFO'yu çaldılar!

Güncelleme Tarihi:

Araç hırsızlığında bir ilk: UFOyu çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:33

Dünyada şu ana kadar pek çok araç hırsızlığı vakası görülmüştür. Bunların bazıları lüks arabalar, bazıları uçak ve ya gemi bile olabilir. Hatta tren hırsızlığı da tarihte görülen olaylar arasında yer alıyor. Ancak ilk defa bir UFO yani uçan daire hırsızlığı yaşandı!

Haberin Devamı

ABD'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 17 yaşında bir gencin iki arkadaşıyla birlikte kalkıştığı hırsızlık, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir olay oldu. 19 Mart gecesi Roswell, New Mexico'da yer alan UFO müzesine giren hırsızlar, fiberglastan yapılmış UFO maketini araçlarına yükleyip kaçırdılar! KRQE News televizyonunun yayınladığı görüntülerde olayın nasıl yaşandığı haber bülteninde aktarıldı.

Araç hırsızlığında bir ilk: UFOyu çaldılar

Meşhur Roswell kazasında yere çakıldığı iddia edilen UFO'nun birebir modeli olan maket, olay yerinden yaklaşık 4 km. uzaklıkta paramparça bir halde bulundu. Polis olayla ilgili ipuçlarından yola çıkarak Newman Seely adındaki 17 yaşındaki genci yakaladı. Genç adam polise verdiği ifadede UFO'yu neden kaçırdıklarını ve neden parçaladıklarını söylemeyi reddetti. Ancak polis sözcüsü Todd Wilermuth'un açıklamalarına göre, gençler UFO maketini uçurmak amacuyla kaçırmış ve uçuramayınca yere düşürüp parçalanmasına sebep olmuşlardı. Maliyeti 500 Dolar olan maketi kaçıran gençlere ne ceza verileceği henüz belli değil çünkü diğer iki genç hala polis tarafından aranıyor. Ardakaşlarının adını vermeyi reddeden Seely hakkında polis yetkilileri, gencin yakalandığı Albuquerque şehrinin gazetesi The Albuquerque Journal'a verdiği röportajda "Azılı haydutlar gibi polise bilgi vermeyi reddediyor, hapis bile yatmayacakları bir olay için bu tutumunu anlayamıyoruz." yorumunu yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!