Apple'dan dört yeni iPad geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Appledan dört yeni iPad geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 08:13

Uzun süredir iPad'ler konusunda sessiz olan Apple'ın önümüzdeki ay yani Mart'ta dört yeni iPad modeliyle geleceği iddia ediliyor. Peki bu modeller nasıl olacak? Yeni bir iPad Air mi geliyor yoksa iPad Pro'nun yeni yüzünü mü göreceğiz?

Haberin Devamı

Apple'a yakın kaynaklardan biri olan Macotakara'nın raporuna göre şirket, iPad Pro serisini dört farklı modelle yenilemeye karar verdi. Üzerinde bir süredir çalıştığı bu tabletlerin en büyük farkları ise ekran büyüklükleri olacak. 12.9 inç, 10.5 inç, 9.7 inç ve 7.9 inç'lik farklı ölçülerde gelmesi beklenen yeni nesil iPad Pro'lar her kesime hitap ediyor.

iPad Mini boyutundan en büyük iPad Pro modeline kadar farklı farklı tarzlar için satışa sunulması beklenen Apple'ın yeni oyuncaklarının arka yüzünde 12 megapiksel kamera olacak. Bunun dışında Smart Connector ve True Tone ekran özelliği de yeni cihazlarda boy gösterecek. 

128 GB iPHONE SE MODELİ DE TANITILABİLİR!

Ancak Apple'ın tek sürprizi tabletleri olmayabilir. Şirketin iPhone SE modeline ek bir model ekleyip 128 GB hafızalı cihazlarını çıkarması bekleniyor. 

Bu bilgiler henüz kesinlik kazanmış değil ve Mart ayını beklememiz gerekecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!