Apple TV'lerin o modelleri tarih oldu

Güncelleme Tarihi:

Apple TVlerin o modelleri tarih oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 07:51

Apple, uzun zamandır beklenen kararını verdi; Apple TV'nin eski sürümleri ortadan tamamen kalktı.

Haberin Devamı

Apple, Mart 2015'te aldığı bir kararla üçüncü nesil Apple TV'lerin fiyatını yalnızca 69 dolara düşürdüğünü duyurmuştu. Cihazdaki işletim sistemi de o tarihlerde tvOS olarak değil yalnızca 'Apple TV' olarak adlandırılıyor ve iOS'la birlikte güncelleniyordu.

Firma daha sonra Haziran 2015'te Apple Music'in duyurusunu yaptı ve bu hizmeti iOS 8.4'le birlikte iOS cihazlara getirdi. Fakat, Cupertinolu firmanın mevcut eğlence kutusu olmasına rağmen Apple TV için benzer bir güncelleme hiçbir zaman söz konusu olmadı. Aynı şekilde Apple TV'ye iOS 9 güncellemesi de uğramadı, buna rağmen Apple onu iOS 8'le çalışan bütün cihazlara getirmeyi vadetti.

Geçtiğimiz Eylül ayında Apple nihayet dördüncü nesil Apple TV'leri piyasaya sürmüş, ama desteklenmiyor olmasına rağmen daha önceki modelleri de satmaya devam etmişti. Firma bugün itibariyle nihayet kendi web sitesinden daha önceki nesillere ait Apple TV'leri satış listesinden çıkardı.

Haberin Devamı

Artık düşük bütçeli bir seçeneğin bulunmadığını söyleyebileceğimiz Apple TV'lerin en uygun fiyatlısı 149 dolara satın alınabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!