Apple Music'ten öğrenciler için üyelik fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Apple Musicten öğrenciler için üyelik fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 18:22

Apple müzik servisinin kullanıcı sayısını daha da artırmak için öğrencileri gözüne kestirdi. Şirket yedi ülkede yarı fiyatına Apple Music öğrenci üyeliği sunmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Geçen yaz dünya çapında faaliyete geçen ve bu yılın başlarında Türkiye'de de kullanıma sunulan Apple Music'in aylık 9,99 TL'lik standart ve altı kişiye kadar yararlanma fırsatı sunan, 14,99 TL'lik aylık ücrete sahip aile planları bulunuyor. Apple şimdi bu iki plana bir de öğrenciler için özel üyelik planı ekliyor.

Apple Music Öğrenci Üyeliği programı yedi ülkede faaliyete geçti. Bu ülkelerde bulunan öğrenciler Apple Music servisini yarı fiyatına kullanma fırsatı yakalıyor. ABD, İngiltere, Almanya, İrlanda, Danimark, Avustralya ve Yeni Zelanda, Apple Music'in yüzde 50 indirimli öğrenci abonelik programının kullanılabildiği ülkeler olarak sıralanıyor.

UNiDAYS adlı bir öğrenci doğrulama teknoloji sağlayıcısı şirketin katkılarıyla hayata geçirilen üyelik programı kapsamında, programa katılımı uygun bir üniversite okuyan öğrenci Apple Music üyeliğini standart aylık ücretin yarı fiyatına alabilecek. Örneğin ABD'de yaşayan bir öğrenci Apple Music için ayda 9.99 dolar yerine sadece 4.99 dolar ödeyecek.

Haberin Devamı

Apple Music'in en büyük rakibi Spotify'ın da ABD, Almanya ve İngiltere'de öğrenciler için sunduğu yüzde 50 indirim planı bulunuyor. Her iki serviste de öğrenci üyeliği, üyeler öğrenci olduklarını ispatladıkları süre boyunca geçerli olmayı sürdürüyor.

Apple Music'in şu anda Türkiye'de Standart ve Aile olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Mevcut planlara gelecekte öğrenci üyeliği planının eklenip eklenmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Apple Music için büyük değişiklikler planlanıyor

Apple bir taraftan öğrenci üyeliği paketiyle gençleri kendi müzik dinleme servisine daha fazla şekilde çekmeye çalışırken bir yandan da Apple Music'in tasarımında önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki ayın ortalarında ABD'nin San Francisco şehrinde düzenlenecek Dünya Çapında Geliştiriciler Etkinliği Apple'ın gelecek nesil iOS 10 ve OS X 10.12 işletim sistemlerinin gösterimine ev sahipliği yapacak. Apple'ın bu yeni nesil işletim sistemleriyle birlikte Apple Music üzerinde gerçekleştirdiği güncellemeleri de sunması bekleniyor.

Yenilenen Apple Music'te şimdiki farklı renk tonlarının hüküm sürdüğü tasarımın yerine siyah ve beyazın ağırlıkta olduğu, bununla birlikte albüm kapağının ön planda olduğu bir tasarım getirilecek. Ayrıca kategoriler bazında da bazı düzenlemelerin yapılması bekleniyor.

Teknoblog tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!