Appiah operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Appiah operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2006 00:00

Gana Milli Takımı’nın hocası Dujkovik, ABD’de 1 Mart’ta Meksika ile yapacakları maçta Appiah’ı oynatmakta kararlı. F.Bahçe yönetimi, Daum’un vazgeçilmezleri arasında yer alan bu oyuncu için girişimlerini sürdürüyor.

F.BAHÇE yönetimi, Gana’lı yıldızı Stephen Appiah’ı ABD’deki özel maça göndermemek için girişimlerini sürdürürken, sonuç alınamaması durumunda yine özel uçak formülünü devreye sokacak. 1 Mart’ta ABD’nin Dalllas kentinde Meksika ile özel maçta karşılaşacak Gana’nın teknik direktörü Ratomir Dujkovik’ten, Appiah’a izin çıkmadı. Afrika Kupası’nda istedikleri sonucu elde edemediklerini hatırlatan Sırp teknik adam, şunları söyledi: "Dünya Kupası bizim için ayrı bir önem kazandı. Bunun için de hazırlık maçları çok önemli.

O bizim kaptanımız

Sürpriz bir gelişme olmazsa, Appiah takım kaptanı olarak Meksika karşısında sahada olacak. Bu bir hazırlık karşılaşması olabilir, ama gelecekteki oluşum için önemli bir etken olacak. Bu yüzden sadece Appiah’a değil, takımda yer alan diğer oyunculara da izin vermeyeceğim. Şu an için Appiah’ın izin alması çok zor. Çünkü, o takımın kaptanı."

Bu arada, F.Bahçe yönetimi, Ganalı futbolcuya izin almak için girişimlerini sürdürüyor. Sarı lacivertli kulübün, Stephen Appiah için Gana Futbol Federasyonu’na bir yazı göndereceği belirtildi. Eğer başvuru kabul edilmezse, G.Birliği maçında olduğu gibi Appiah milli maçtan hemen sonra özel uçakla İstanbul’a getirilip, mart ayının ilk haftasındaki Kayserispor karşılaşmasına yetiştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!