Appiah formülü

Güncelleme Tarihi:

Appiah formülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 00:00

Galatasaray, Afrika Kupası nedeniyle Song ve Saidou’dan mahrum kalırken, Fenerbahçe yönetimi Gana Milli Takımı kampında bulunan Appiah’ı bu sabah İstanbul’a getirecek, yarın da sahaya çıkaracak.

FENERBAHÇE yönetimi, Stephen Appiah harekatını mutlu sonla noktaladı. Sarı lacivertliler, Arfika Kupası için Gana Milli Takımı kampında bulunan yıldız futbolcuyu bu sabah İstanbul’a getirecek ve yarınki G.Birliği maçında oynatacak. Orta sahada görev yapan Aurelio’nun sarı kart cezalısı olması nedeniyle sıkıntıya giren teknik direktör Christoph Daum’un isteği üzerine kolları sıvayan yönetim, Gana Futbol Federasyonu’na başvuru yaparak, yıldız oyuncusu için özel izin istedi.

Mısır’da organize edilen Afrika Kupası’ndaki ilk maçını 23 Ocak’ta Nijerya’ya karşı oynayacak olan Appiah için izini koparan sarı lacivertli yönetim, Gençlerbirliği maçından sonra, yıldız oyuncuyu özel uçak kiralayarak tekrar Mısır’a gönderecek. Stephen Appiah’lı Gana, kupadaki grup maçlarından ikincisini 27 Ocak’ta Senegal, 31 Ocak’ta ise Zimbabwe’ye karşı oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!