AÖF güz dönemi final sonuçları bu hafta açıklanır mı?

Güncelleme Tarihi:

AÖF güz dönemi final sonuçları bu hafta açıklanır mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 17:37

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final oturumların tamamlandı, gözler sonuçlara çevrildi. 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınavının soruları ve cevap anahtarını http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden görüntüleyebiliyor. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, bu hafta açıklanır mı?

Haberin Devamı

AÖF sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor. 13-14 Ocak tarihlerinde on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen AÖF sınavı, sonuçları ile adaylar tarafından sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, Türkiye genelinde birçok bölüm için gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, on binlerce kişinin yakından takip ettiği konu hakkında detaylı bilgiler

AÖF SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Anadolu Üniversitesi’nin ‘sıkça sorulan sorular’ sayfasında AÖF sonuçları için şu ibare bulunuyor: “Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklanmakta olup öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr web sayfası öğrenci otomasyonundan öğrenilebilir.” AÖF sonuçlarının en geç 24 Ocak Çarşamba günü açıklanması bekleniliyor.

Haberin Devamı

AÖF ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

En az sonuçlar kadar merak edilen bir diğer konu da kayıt yenileme sürecine ilişkin oldu. İkinci dönem kayıtları 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak. Kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2018 Cuma günü sona erecek. 10 gün sürecek olan kayıt yenileme işlemlerinin ardından mazeretli kayıt tarihi de 23 Şubat 2018 olarak belirlendi.

2018 AÖF TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi AÖF takvimine göre; Bahar dönemi ara sınavı 14 Nisan 2018’te başlıyor, 15 Nisan 2018 tarihinde sona eriyor. Bahar dönemi final sınavı 2 Haziran 2018’te başlıyor, 3 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor. Yeni sınav sistemi olan ‘Üç ders sınavı’ ise 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak.

BAKMADAN GEÇME!