AÖF kayıtları devam ediyor.. (AÖF başvuru ve kayıt işlemleri nasıl yapılır?)

Güncelleme Tarihi:

AÖF kayıtları devam ediyor.. (AÖF başvuru ve kayıt işlemleri nasıl yapılır)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2016 14:17

AÖF başvuru ve kayıt işlemleri devam ediyor. 25 Ağustos'ta başlayan AÖF başvuru işlemleri 3 Eylül Cumartesi 17.00'ye kadar devam edecek. İnternet üzerinden başvurularını gerçekleştiren adaylar AÖF bürosundan kayıt işlemlerini tamamlayabiliyor.

Haberin Devamı

İnternet Başvuru Tarihi : 25 Ağustos 2016 Perşembe - 03 Eylül 2016 Cumartesi

AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi : 25 Ağustos 2016 Perşembe - 03 Eylül 2016 Cumartesi

AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi : 03 Eylül 2016 Cumartesi

İnternet başvuru işlemleri 25 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 09.00’da başlayıp, 03 Eylül 2016 Cumartesi günü saat 17.00’de sona erecektir.

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Türkiye Programları bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir.

Haberin Devamı

03 Eylül 2016 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması vb. nedenlerle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilirler.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya http://aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Adaylar, 25 Ağustos - 02 Eylül 2016 tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 03 Eylül 2016 tarihinde bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilirler. 03 Eylül 2016 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Posta ile kayıt yapılmaz.

Haberin Devamı

AÖF BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!